Apartmant keresek Horvátországban! (beszélgetés)
A legegyszerűbb ha bementek egy utazási irodába, és ott azért ők már jobban ismerik, könynebben tudnak szűkíteni..Amugy tudom azjánalni az Utas Tours ut.irodát, neki rengeteg apartmanja van horvátban..
A Pag sziget homokos, igaz az is, hogy sok család látogatja, főleg gyerkőcökkel..ez egy jó választás..
Javaslom: írd be a googleba,hogy "privatni smještaj" és dobálja az oldalakat. Ha írsz mellé helynevet is pl. város vagy sziget,akkor azzal szűkítheted a kört. Sok oldalon be lehet állítani a magyar nyelvet,de beszélnbek angolul is, a netes levelezésben meg bárki segíthet Neked.
Ezzel együtt nem szükségszerű szállást foglalni,csak annak,aki kisbabával megy és nagyon aggódik. Helyben foglalt szállás sokkal olcsóbb (mi pl. 6 személyes igazánluxus appartmant kaptunk 12 napra 130000-ért augusztus utolsó hetében) De volt már olyan is,hogy a neten kinéztünk egy appartmant, sziklaszirten, álomszép és a valóságban tényleg olyan volt,de nem fényképezték rá azt az autóbontó-roncstelepet,ami a másik oldalán volt. Mi csak azért nem foglaltunk ott szállást,mert már nem volt hely. nekünk szerencsénk volt. Brelán, ami igazán felkapott hely, augusztus első hetében is a legnagyobb csúcsban a parkolóban többször odajöttek szállásajánlattal.
A szigetek szerintem szebbek és olcsóbbak! Vagyí tízszer biztos voltam/voltunk már kint,de az igazi élményt a délebbi fekvésű helyek és szigetek nyújtják. Megéri három órával többet utazni,messze nincs akkora tömeg és a növényzet az sokkal mediterránabb. Pl. Hvar sziget - mondjuk keresd Jelsa "város"át, homokos partja is van, a helyi strandon, de a szigetnek csak kb. 10% beépített (vagy annyi sem?) a többi vadregényes és gyönyörű, üdezöld hegyek és szemben vele Brac (kishajóval húsz perc), Európa legtisztább strandja címmel.
Közelebb van a Losinj sziget 550-600 km: Mali losinjnak is van homokos strandja.
Homokos a strand Omisban is,de az egy kirándulásnál többet nem ér, túl zsúfolt, városias.
Címeket sajnos nem tudok (talán egy losinj appartman címe van meg, közvetlen tengerparti),de ha segíthetek, írjatok bátran vagy itt vagy priviben.
Cara
Mi is Horvátországba megyünk nyaralni, rengeteg apartmant néztem a neten de besokalltam!
A város ne legyen túl messze, homokos tengerpart legyen, könnyen megközelíthető legyen autóval mindez elfogadható áron....áááááá! Ha visszatér a kedvem nekiállok újra!
Szia!
bocsi, most értem vissza csak a gép elé. Elküldtem privátba az emil címet, én a romantikus apartamnért vagyok oda, de még nincs időpontunk. hetente felhívom a csajszit, mikor van még szabad hely, aztán csak gondolkozunk.
Majd ha megnézted írd meg tetszik e. Vagy a többi lehetőség.
Szia!
Mi is hárman mennénk!
Igazából az is jó lenne, de még nem tudom, csak jó lenne tájékozódni!
Ti mikro mentek?
További ajánlott fórumok:
- Ti bevállalnátok egy nyaralást Horvátországba 3-4 hónapos csecsemővel?
- Kiadó apartmant keresek ahova kutyát is be lehet vinni. Tud valaki ilyen helyet ahova érdemes elmenni?
- Vízközeli apartmant keresek 2 személy részére Augusztus 8.-tól .S:O:S:
- Újból Horvátország.... Nyáron szeretnénk Rovinj-ban néhány napot eltölteni. Ajánlanátok nem túl drága apartmant, közel a tengerhez?
- Szeged környékén keresek olcsó apartmant tudtok ajánlani?
- Szállást keresek sürgősen Horvátországban.