Anyukám szeménél már másodszor kékül be, csak úgy magától. Mi lehet a baj? Aggódom érte. :S (tudásbázis)
És kb. mennyibe kerül ez a vitamin? :)
Köszönöm mindenki válaszát!!!
Mindenképp "elviszem" orvoshoz, csak most nincs itthon és én sem vagyok otthon, szóval távol vagyunk egymástól, de mikor összekerül a család, felhozom a doki témát neki.
Ma rákérdeztem, hogy pontosan hol is van bekékülve és azt mondta, hogy a szemöldöke alatt, a szemhéjánál se szerinte csak elpattant egy erecske, majd felszívódik. Tudom hülyén hangzik, de ha elpattanna egy ér mondjuk az agyában, az agyvérzés lenne, igaz? És én ezért féltem őt. Ilyen esetben mit kell tenni? Vegyek neki valami vitamint?
a legjobb lenne, ha mihamarabb elmennétek orvoshoz, ő biztosan többet tudna segíteni, mint itt bárki!
én nem lennék a helyedben nyugodt, és nem igen bíznék egy internetes fórumon ki tudja kitől kapott, bármilyen diagnózisban...
További ajánlott fórumok:
- Anyává érni másodszorra is...
- Bátorság próbája, avagy Hellinger terápiáról másodszor…
- " Illetlenség " fehér ruhában házasodni másodszor is?
- Sikertörténet másodszor?
- SOS! Kislányom 2 héten belül már másodszor tart "anyatejes diétát". Tudtok vmi természetes étvágyjavítót 10 hónapos csecsemőnek?
- Kislanyom 4 eves es iden mar masodszor van tuszos mandulank, mivel kezelheto es mikor lehet megszabadulni tole?