Anyás a párom (beszélgetés)
Miért kéne hogy elszakadjon?
Az én férjem is anyás meg a kisfiam is :)
Én csak örülök neki,én is szeretem anyukáját nagyon,amúgy én is anyás lennék de sajnos meghalt.
Addig kell velük törődni míg élnek,viszont a fiunak és az anyjának is tudni kell mennyi az egészséges kapcsolat és ha van barátnője -felesége akkor arra is odafigyelni és tisztelni.
Hú: de igazad van! Sajnos. Ugyanabban a cipőben járunk.
De ha Ő ezt akarja??..
Csak a gyerek bánja.. :-(
Nehéz erre bármit is mondani!Ez az a köldökzsinór,ami sohasem szakad el!
Próbálj vele beszélni,köss kompromisszumot.
Sziasztok!
Szerintem sok múlik azon,együtt,vagy külön laktok?!Azt mondják,az az ideális távolság ha papucsban nem tud "átszaladni".
Ezt igazolom,így az egészséges.
Végre valaki, aki pozitívan gondol anyósára!
Valóben igaz, hogy vannak különbségek, de nem csak anyósok között, hanem menyek között is. És ha a meny egy kicsit nem olyan, mint ahogy azt anyós szeretné, akkor anyós alkalmazkodik, mivel nem akar a saját gyerekének rosszat! Hiszen minden anya imádja a gyerekét,és minden anya szeretné, ha jó felesége lenne a fiának!!!
Nem hiába küszködtünk évtizedekig. De ezt csak az tudja átélni, aki saját maga is már anyós.:)
Remélem, egyetértünk!
Kívánom, hogy tartsd fenn azt a jó kapcsolatot, mert sok bánattól kíméled meg a párodat, önmagad, és anyósodat is!
Pussz: egy anyós:)
Konfliktust mindig lehetne generálni,ezért kell mindkét részről alkalmazkodni.Én speciel igyekszem magam távol tartani az ilyen helyzetektől, és megfelelően kezelni őket.De ehhez kell egy jó meny, vagy egy jó vő is, akik eben partnerek.
Én úgy vagyok például a kajáltatással, h abban egyeztünk meg, h én nem hívom őket, mert nem tudom, mikor mi a programjuk, ezért megkértem a fiamat és a lányomat is, h ők jelezzenek, mikor akarnak jönni.Eddig ez működött, igyekszem összetartani a családot:)
:))))) ez jó:)))))
amugy szerintem egy normális anya tud ugy viselkedni anyosként hogy a menye jó anyósnak tartsa.
tudja mikor mit és hogyan mondjon tegyen hogy ne okozzon konfliktust a gyereke kapcsolatában.
zsuzsa!
Én egyáltalán nem mondtam, h jó anyós vagyok.:):)
nem tudom megállapítani. Figyelj, lehet, h rólam is ilyeneket írnak, csak nem tudok róla:)
attól hogy te jó anyós vagy, miért nem hiszed el hogy van rossz anyós is?:)))
pl az én egyik nagyim az volt, pedig én imádtam mégis láttam miket csinált mint anyós:(
Akkor valami lelenc gyerek, aki intézetben nevelkedett? Annak se inge ,se gatyája, jó esetben.
Nem értem a problémát.
Gyűlöli valaki az anyósát, de az jó, ha főz, mert akkor a kismenyecskének nem kell. Komolyan mondom, nem hogy anyóst nem érdemelnétek, hanem párt sem.
Csak tudjátok, egyszer majd ti is anyósok lesztek, és milyen jó is lesz, ha így fognak benneteket utálni.
Lányok!
Olyan párt kell keresni magatoknak, akinek már meghalt az anyja, és meg van oldva az anyóskérdés.
Ez nagyon egyszerű: Feladtok egy hirdetést, hogy anya nélküli pasit kerestek!
ha gyerekeid születnek majd, akkor sem fognak változni a dolgok, ha már most sincs beleszólásod semmibe.
Csak hülyének fognak nézni, meg menni fog a hátad mögött az összekacsintás.
:)
az jó ha a pozitív oldalt is látod.
További ajánlott fórumok:
- Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek?
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2006-os juttatások: Anyasági, TGYÁS, GYES, GYED stb.
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- Berendelték a párom. Árvizsújtotta részen élők, ha még tudtok, irjatok!
- Mit tegyek, ha a párom nagyon anyás?