Anyának lenni ... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Anyának lenni ...
Lia77!
Szívemből szóltál! Bár nekem kicsi fiam van, aki még "csak" 3 hónapos, ugyanígy rácsodálkozom erre a gyönyörűségre még ma is, nap mint nap. Elmondhatatlan érzés hogy ő van nekünk, amit körül lehet írni ugyan, de tényleg érezni kell.
Szia :)
Köszönöm, és drukkolok Nektek, megtudjátok, hogy milyen átélni a szülőséget.
Csodálatos ! :))) Remélem mielőbb sikerül Nektek is a Baba :)
Lia77 ez nagyon szép. Komolyan mondom, hogy sírtam ahogy olvastam a cikkedet! Biztosan nagyon jó lehet anyának lenni..
Sok boldogságot :)
Mi most próbálkozunk a párommal, de nem sikerül!
Pedig én is nagyon szeretnék már ANYA lenni! :)
Szia Lia!
Ezt gyönyörűen leírtad, még törölgetem a könnyeimet...
Nagyon jól ki tudod fejezni, mit is érez egy boldog, mit boldog, a világ legboldogabb Édesanyja (mert szerintem ezt kell éreznünk)! Minden egyes szó igaz.
Az én kicsi fiam 15 hónapos, de szinte nincs nap, amkior ne jutna eszembe Nekem is a babavárás csodás, a végén már türelmetlen időszaka, a szülés percei, az a csoda, amikor megszületett és a hasamra tették!
Gratulálok a gyönyörű kislányotokhoz, aki nagyon szerencsés, hogy ennyire szeretik!
:) Ez is egy sírós cikk lett.
Gratulálok a kislányodhoz és a boldogságodhoz.
Szia!
Ez annyira szép, egyszer eljön az ideje, amikor meg kell mutasd a lányodnak is ezt a levelet!!
Puszi:Szilvi
A nagymamaság is csodás érzés, bár ezt Anyósom látom csak, de nagyon jó látni őt ahogy megváltozott...
Sok sikert a lányodéknak és köszönöm a szép szavakat :))
Szia Lia!
Csodálatos ahogy leírtad!!! Elsírtam magam!! Gyönyörű a kislányod. Tényleg egy ANGYAL!! Az én lányom már 23 éves, de a mai napig tisztán emlékszem a születésére!!! Ő is ilyen hajas baba volt mint a Te kislányod!!!!
Szerintem ettől szebb érzés nincs mikor egy anya világrahozza gyermekét!
Én most már az unokát várom, de nagyon!!!!!
Jövőre esküvő, aztán majd meglátják!!!
Mintha csak az én érzéseimet írtad volna le. :-)
Gyermekeink tényleg CSODÁK.
Lia ez gyönyörű! én amúgy is imádlak, de ezzel nagyon megfogtál! kevés ember , aki így ki tudja fejezni az érzéseit, hogy más ember is átérzi , amit ő!!!
Puszi!
Gratulálok a kislányodhoz!
Nagyon szépen leírtad
Velem is így van hogy hosszasan nézem a picurkát és könnybe lábad a szemem..........ez a legcsodálatosabb érzés a világon amit valaha érezhet egy nő!!!!!!!
Anya vagyok, gyermekem van... ez zakatol hónapok óta a fejemben. Csodálatos érzés... minden pillanata gyönyörű, egészen azóta, hogy megfogant bennem, és megtudtam, hogy anya lehetek végre én is.
Ugrás a teljes írásra: Anyának lenni ...