Hogyan maradhatna fehér a fehérneműm mosáskor? (tudásbázis)
Szia!
1.Használj Vanisht,
2. fehér ruhák mosásához is Color mosóport!
Nekem azok a melltartoim szurkek, amit bevagtam mas mosasba, csak hogy legyen tiszta.
De oszinten nem izgat, ha az egyenruham alatt szurke a cicifixem a meloban.
Nyomott mintas es kevert szinu egyben. 40 fok. Ha csak nyomott, feherito.
Nem mosod ossze a fehereket massal?
A ruhákat nagyon szét kell válogatni!
Olyan nincs, hogy ebben van egy kis halványsárga, halvány szürke, stb. így mehet együtt.
+Jó mosószer! A Tomi nem jó, a folyékony nem jó!
+1 felvétel és utána mosás.
Tehát, én csak is teljesen fehéreket mosok együtt, Persil mosóport használok és öblítem is.
Szép fehérek a ruháink, amink van. Azaz a fehérnemük, pólók, ingek és a zoknik is.
Amikor a férjemnek fehér volt a munkaruhája, mármint a póló vagy pulcsi, akkor mindenki megkérdezte, hogy mivel mosom. Az ő fehér munkásruháit, teljesen külön mostam, és mosószappannal bedörzsöltem a mosás előtt, így minden kiment belőle és fehér volt.
Szerintem, a folyékony mosószer nem túl jó semmire, én egyedül a teljesen fekete ruhákhoz használom, hogy ne legyenek a mosóportól foltosak.
Nem vitatom, foltokra jó, jó "töményen". :-)
Én próbálkoztam vele, hogy a nagyanyámtól maradt vászont (fehérhímzéssel) rendbe tegyem, de nem csinált vele semmit, sárga maradt minden.
Hát én is csak ajánlottam a vanisht,,mert talán tudja amit ígér.Egyszer kétszer használtam foltokra az bejött.
Amúgy bitang drága.
Egykét nyári fehérem van.Aztán annyi.
Hmm ,milyen találó😀
Ha műszálas, azon semmi nem segít, megszürkül idővel.
Ha jó minőségű pamut vagy vászon, az fehér marad, ha a gépben 95 fokon mosod, és nem keversz hozzá mosáskor más színű holmit.
(Én ezt tapasztaltam. A különféle hagyományos és újabb keletű fehérítőszerekkel egyikkel se volt szerencsém.)
Hétköznapi viseletre inkább színeset hordunk, a fehér ünneplős, orvosos.
Van egy vicc. Nő hová veszi fel a legszebb fehérneműjét? Szeretőhöz vagy orvoshoz. Nem mintha bármelyik észrevenné 😀
További ajánlott fórumok:
- Most milyen fehérneműt viselsz?
- Ki mit gondol arról, ha egy anya fehérneműt vásárol 30 éves fiának?
- Milyen gyakran húztok szexi fehérneműt?
- A mai divat szerint, fehér blúz alá milyen színű fehérneműt illik felvenni?
- Turkálóban vásároltál már magadnak fehérneműt?
- Te mit gondolsz? Van jelentősége annak, hogy az első szeretkezéskor milyen fehérneműt viselsz? ;)