"Anyák napja a legszebb nap a világon" egy anyának! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: "Anyák napja a legszebb nap a világon" egy anyának!
de vannak olyan anyukák akik azt hiszik nem sok mindent csináltakjól pedig talán nem igaz!! csak nagyon igyekezznek és hát.... vagy sikerül vagy nem ;)
soha nem szabad feladdni!!!!
Sziasztok
köszönöm a hozzszólásokat ;)
nos.. nálunk élö példa ,nevelt fiam anya!!
lekakantja sakját gyerekét, nem is keressssste!!! megtaláltuk,1évig fent lett tartva a kapcsolat de most megszakitottuk.
miért?
HAZUDIK, GERINCTELEN,INGYENÉLŐ,ÉS EL VAN TELVE MAGÁTÓL!
béka12 (naplóelejétől végéig olvashatjátok a saját gyermeke véleményét az anyáról!)
hozzá teszem saját nevelő apukával él az anyuka! ja és szült még 1 gyereket az xxx valahanyadiktól!
a munka sem az erőségge, soha nem fizetett gyerektartást, amit a törvény büntet! 1 fél millió val tartozik gyerektartást,mindig csak bujdosott!
most eljátszotta a szent és édes anyukát 1évig aztán hop mindenkit ellenséggé buzditott mikor már oda került a sor hogy na kéne fizetnie!
most 8Eft fizet,és 15éves ,8 oszt. a gyereke ,ballagás stb...
szóval ,undormány! fel sem köszöntötte a fiát stb... söt 5prce sosem volt neki ,hogy első szülött fiát meg keresse ,és beszéljen vele!! mostfojtatja ezt a felállást!
(és annó el hagyta a gyerekét!)
nálam az adatlapomnál ki írtam szavazzást nézzétekl meg ,erre a témára is írtam ki, a vélemények azért helyén vannak ;)
szavazás igy szól:
Apuka, gyerek (anyuka elhagya öket, soha nem dolgozott, ) 12év után semmi nem történ ugy tesz, de van 1gyereke 6éves!
Szerintem ők az igazi Édesanyák! S ezért becsülöm és tisztelem őket! Mert minden Édesanya igyekszik tökéletes lenni, mivel azonban Emberből vannak Ők is, hibáznak Ők is!
Köszönet Nekik MINDENÉRT!
Gyönyörű ez a vers! A recept is nagyon jó, biztos meg fogom sütni, a lányzóimnak nagyon fog ízleni.
Minden édesanyának, nagymamának sok-sok örömöt kívánok!
Nagyon szépen köszönöm, hogy ezt a receptet leírtad. Most tanulgatok sütni, s amikor sikerülni fog, még egy anyák napját tartok.:))
Nem leszek ünneprontó, de ilyenkor azok is eszembe jutnak, akik édesanyának mondják magukat, de messze nem úgy viselkednek.:((
Most aki anya az most ugyan ezt csinálja,és talán néha -néha eszébe jut ,hogy "IGEN ANYUKÁM IS EZT CSINÁLTA"
Ugrás a teljes írásra: "Anyák napja a legszebb nap a világon" egy anyának!
További ajánlott fórumok:
- Keressük meg együtt a legszebb verseket
- Mit szeretsz a kertedben? Mi a legszebb most?
- Milyen keresztneveket tartasz a legszebbnek? (Magyarországon anyakönyvezhetőekre gondoltam)
- Anyának lenni a legjobb dolog a világon!
- Most már tudom, a legszebb dolog anyának lenni
- Egy anyának mindig a saját gyereke a legszebb?