Anyagiak vagy szerelem (beszélgetés)
A csórónak meg sajnos el kell mennie dolgozni, hogy meglegyen a betevő. Úgyhogy szegényt soha senki sem fogja ápolni, ha beteg lesz ;o))
(ironia volt Sheldon :DDD)
Egy milliomos bánhat úgy veled, mint egy kapcaronggyal.
A szegény hordozhat a tenyerén, megbecsülhet.
A pénz nem minden.
Én ugyan nem láttam a filmet, de nem hiszem, hogy kapnék egy visszautasíthatatlan tisztességtelen ajánlatot. Majd akkor ráérek ilyenen agyalni.
Persze most azt gondolom, hogy minden bizonnyal nemet mondanék.
Minden anonim fórumnyitónak ugyanaz a neve.
Lehet neki még csak ez az első indított fóruma.
Szerintem a kérdező a "szegény" fiú - ha már választani akarok -, és fél, hogy elhagyja a nő emiatt.
Szerintem általánosságban ha egy nő boldog, akkor nem tudja elcsábítani egy milliomos.
Persze biztosan vannak kevésbé érzelősek is.
Dooooolgozni!!!!????? :)
Micsoda gondolat! :D
Te akkor most el akarod adni a tested, mert kell a lóvé?
Miért érdekel, ki hogy döntene?
Ha akarsz pénzért kamatyolni, úgyis megteszed.
Jó lenne ha mindenki igy gondolkodna!
Sokan 2 ft-ért az anyjukat is eladnák, vagy épp a pénz miatt tűrik a megaláztatást stb.
Sokan kérkednek mennyi pénze van, én az ilyen embereket semmibe nem nézem.
Vagy épp mikor máséval büszkélkednek.
Én büszke vagyok arra, hogy nem a pénzt és jobb létet választottam anno, hanem a szerelmet, és büszke vagyok arra is, hogy 0-ról, tisztességes úton, most hol tartunk.
Nem vagyok érdek ember, mint sokan!
Ha szeretem a társamat, férjemet -ki minek nevezi-, vele maradok a szegénységben is!
Nem vagyok árucikk, nem vagyok pénzért megvehető! :)
Képzeld el kor követelményének megfelelően copfosan, 3 napos borostával ülepes nadrágban 😁
Méghogy nem számít a ruha?
Nos, kedved fórumnyitó! 1) a nick neved,( márha ez annak nevezhető) alapján nem tudni, azt, hogy pöcse van a mennyasszonynak.
2) attól, hogy pasi vagy,még nem lesz kevésbbé gáz, hogy pénzért akarsz dugaszolni.Csak a neve más, nem Qurva hanem himringyó! De, mivel azt irod, h nem vagy meleg, igazad van, megérdemled , hogy korrigálham magamat, irány a milliómos sunnája! 😂😂