A szerelem és az anyagiak... (beszélgetés)
Na igen...
A szerelem az jön kéretlenül, nem tudunk szűrőket és feltételeket beállítani arra vonatkozóan, milyen legyen a pasi!
Az első mondatod kicsit erős szerintem, soha nem lehet tudni mit hoz az élet. Ha már van valakinek egy gyerek és sajnos a szülők nem tudnak együtt tovább élni attól még nem pestise. Vagy nem érdemli meg, hogy új éltet kezdjen egy gyerekkel akár egyik akár másik oldalról szemléljük a dolgot???
A hozzászólásod/hozzászólásaid többi részével amúgy egyetértek.
Nem értem ezt, amikor az ember elválik meghatározzák, hogy az apuka a fizetésének hány százalékát vagy minimum X ezer forintot kell adjon a volt feleségnek.
Ha meg kell a gyereknek valami és arra kér pénzt vegyétek meg ti és nem magára költi majd az a némber, így a párod kidolgozza a belét, míg őnagysága otthon ül a babérjain és a legtermészetesebbnek veszi, hogy a volt férjét pumpolja.
Fel kéne nyitni a pasi szemét!!! Mert így a ti jövőképetek válik bizonytalanná.
:(
Én is kicsit tartok ettől, nem szeretném ha ezen veszekednénk!
Rendszeresen össze vesznek!!
Volt hogy azért nem mentek moziba,mert az asszonykának ment és vitte a pénzt!!
Jobban irányítja mint az Ági!! :(
A gyerekkel nagyon tudja zsarolni!!!
Az én szememben ő egy imádnivaló pasi!
Szorgalmas, kitartó, dolgos, és imádja a gyerekét... ez így van rendjén!
Ettől ő még nem férfiatlan az én szememben. Ízig-vérig férfi, csak ebben a témában túl lelkiismeretes!
Cimpike... nézd meg kicsit jobban a párodat, hűvösebb szemmel... csak javaslat, ugyanis nem biztos, hogy a nőben van a bibi. Most őszintén, melyikünk nem költené el a világ minden pénzét, ha könnyen jut hozzá?
Ha a párod nem elég következetes, és nem tudja helyén kezeli a dolgokat, akkor lesznek még problémáitok, és szemmel láthatólag te is inkább a "lenyelem és szenvedek" típus leszel.
Hát igen... pont ez az! Én is a közös életünkre szeretnék keresni, nem egy nőt eltartani!
Természetesen az ő gyerekének szívesen megveszek bármit, kaját, ruhát, játékot - csak azt veselem nehezen hogy az a másik nő a fodrászhoz/kozmetikushoz/műkörmöshöz hordja majd a pénzem!
Így nehéz lesz!!
Én nem tudnék azt tudom!!
Lehet hogy szemtelenség ,de csak elég volna megijeszteni vele!!
Vagy ha nem,szabni egy keretet,ennyi van és kész!! :)
Barátosnőm pasija még a kocsiját is tankolja a volt asszonykának!
Ááá, az ki van zárva! Ő az a tipikus elkényeztett kisasszony-típus, aki nem sokat dolgozott még életében. Na meg a párom annyit fizet, ami már szinte kitesz egy fizetést.
Nem tudjuk elperelni a gyereket, és nem is ez a cél. Szeretném ha békében élnénk...
Húúha!!
A barátnőm is hasonló cipőben jár,de ő másfél éve nem tudja felnyitni a szemét a pasijának(apukának).
És ő még a házat is ott hagyta nekik!!
Tisztázd vele mihamarabb,mert ez mindig ott fog árnyékolni a kapcsolatotok felett! :(
Ha pedig ennyire nem tudja a nő vállalni a gyerek nevelést,miért nem adja át a volt férjének????
További ajánlott fórumok:
- Mi jut eszedbe az előző szóról? Gondolkozzuk a szerelemben-párkapcsolatban.
- A szerelem halála....miért fordul el tőled az aki "szeret"?
- (CSAK) Idézetek - Szerelem, becsület, barátság, érzelem, csalódás, stb.
- Az első nagy szerelemre tényleg egész életedben emlékezel?
- Mi lehet a viszonzatlan szerelem karmikus oka?
- Anyagiak vagy szerelem