Anya és felnőtt fia, meztelenkedés (beszélgetés)
"nyilván nem gyakorlatra gondolok,de pl fantazia szinten igenis hatott ra mondjuk a fia szexualis értelemben"
Hatott rá a fia?
Nallunk a tusolo fej a kad fole van rakva, es a kad korul furdo fuggony van, es a tusolaskor a viz sem frocsog ki ahova nem valo! Van olyan odavalo fuggony amely egy vastagabb nem atlatszo nejlon anyagbol van, valami mintaval, (a gyerekek a szines halacskas mintajut kedveltek) es van, olyan amelynek a kulsoresze valamilyen textil, mintas anyaga van, a belseje, meg ami vizhatlan, cserelheto, eldobhato szinten olyan nem atlatszo tejszinu muanyagbol van keszitve. Igy aztan, ha valaki a tosolot, vagy a kadat hasznalja, senkit nem zavar, ha netan a fordoszobaba valamiert be kell mennie.
Kivetel, ha nagyadag babfozeleket evett a csalad ebedre, es metan szagban duskal az egesz furdo szoba!Ha az elszivo be vankapcsolva, akkor is 6-8, perc ildomos a szunet betartasa...
A kadhoz hasznalt fuggony nem luxus dolog, es olcso mindenki szamara praktikus, es gazdasagos...
:-)))
Látom, senki nemlátja a lényeget mert azonnal a szexre vagy a prüdériára gondolnak
Nagyon helyes hogy egyszerre fürdenek, kisebb ökológiai lábnyomot hagynak hátra
Micsoda nagy munka amig az akármilyen vízböl ivóvíz lesz, aztán csak csorgatják a népek
Ugyanez a zuhanyozásra is
Elötte maszturbálni és nem a zuhany alatt
:)
Nem tabu téma, de a fiam a gyerekem.
Semmi köze nincs a szexualitásomhoz. Fantázia szinten sem.
Nem meztelenkedünk egymás előtt.
Szerintem ez itt kicsit inkább büntetőjogi kategóriába hajló téma.
Svédországban olyan törvényjavaslat fexik a képviselők előtt tárgyalásra várva, mely szerint nem büntethető a testvérek közötti szex(sem)..
tehát mindenki mindenkivel..(már)
...tulajdonképpen visszamegyünk a többezeréves hagyományokhoz...pedig akkor nem ismerték a liberális(lánykori nevén megengedő)szót, csak élték az életüket...
akárcsak a vándorló hunok..
...ha valami csoda folytán légy lehetnék sok fínom ember lakásának plafonján, bizony pirulnék..ki kivel és kit használ(korhatár nélkül)
Hozzászólók egy része nem tag szerintem.
Téma kiíró sincs már. Sok oldalt elolvastam, így csemegézve ezt gondolom...
Én is menynek csöppentem a családba. Wc-t 1 paraván ablak választotta el a fürdőkád és kézmosótól. 5 -en voltunk.
Ha rendszeresen bejárt volna anyósjelöltem a fiához a fürdőbe, és elidőzik, akkor dumál vele, na meg olyasmit csinál mint a téma kiírója lehet én is pattanok.
Wc-t épp akkor használják, gáz, de ez van. Egybe van, békát le kell nyelni...
Fiam lenne, hátmosásnál, hátamon váratlanul megjelenő kinövést észlelnék, ( ami akár 1 rosszindulatú akármi ), megnézetném vele. Fürdés törölközés után.
De hogy az alfertájom hogy mosom, vagy nézegessem a farkát, és még megjegyzéseket tegyek rá, durva..
Talán az is igaz én igazodjak hozzájuk, hisz vendég vagyok...
Beteg szülő / gyerek fürdetésre szorul, nem kellene összekeverni a kiírt témával.
Kolibri majdnem biztos lelépett a pasitól.
Értelmezés: "sincs", vagyis sem rokoni kapcsolattal, sem azon kívül nincs rendben. Örülök, hogy segíthettem.
Gusztustalan, a baráti körömben nem tűrném meg, de egyébként nincs hozzá közöm, két felnőtt ember mit csinél egymás közt, ahogy másnak sincs.
Te értelmezed, hogy mit írsz?????
" A pedofilia rokoni kapcsolat nélkül sincs rendben szerintem legalábbis."
Rokoni kapcsolattal rendben van???? :O
Egyébként nem beszéltem pedofiliáról. Felnőtt apa és lánya között is előfordulhat ilyen.
Én egyszerűen gusztustalannak, elítélendőnek és igeni büntetendőnek találom az ilyet!!!
Ezek szerint akkor az is tök normális amikor az apa használja a lányát?
Na szép világ! :S
A homoszexualitás olyan emberek közt zajlik, akik közt nincs, hangsúlyozom, nincs rokoni kapcsolat.
Emiatt teljesen más a helyzet.
Miért?
Mert a legerősebb rokoni kapcsolatot, a szülő-gyermek viszonyt gyalázza meg.
Simán csinálnak, felnőtt állat nem tart rokoni kapcsolatot a szüleivel.
Engem is undorít és taszít, de nem gondolom, hogy beleszólhatok más emberek életébe.
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni nárcisztikus anya ellen - felnőtt korban?
- Anya és felnőtt lánya kapcsolat? Valóban megmérgezi az egész életemet?
- Mi az oka annak, hogy ha egy szülő anyagilag mindent megad a gyerekének, akkor az felnőttkorában nem törődik a szüleivel?
- Boldogtalanságra nevelő anyák - felnőttként mit teszel?
- Csinálnak valahol felnőtteknek anyagcsere genetika vizsgálatot?
- Pólószerű anyagból felnőtt nőre rövidujjúnak kb. mennyi anyag kell?