Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Anya az ilyen???? fórum

Anya az ilyen???? (beszélgetés)

1 2
48. d5bae51d10 (válaszként erre: 42. - Ztzné)
2019. máj. 13. 05:03
Ez nem normális viselkedés...
47. Guruljka (válaszként erre: 45. - Ztzné)
2019. máj. 12. 02:38

Nem tudok erre mit mondani. Nagyon sajnálom, hogy ebbem a helyzetben vagy, és szeretnék erőt adni, hogy át tudj nézni anyukád feje fölött.

Azzal együtt, valamit nagyon jól csinálsz, hisz meg tudtátok oldani, hogy ezt a nagy segítséget megadjátok neki. Ha nem lenne szerető, összetartó, normális családod, akkor nem tudtátok volna egy éven át tartani anyukádat járulékostul.

46. forrest2010 (válaszként erre: 42. - Ztzné)
2019. máj. 11. 03:09
..Jézusom ! hát nem lennék a helyedbe ! ehhez képest még mindig a Te viselkedésed a milliószor különb ! mint amilyet valaha is megérdemelt !
45. Ztzné (válaszként erre: 44. - Guruljka)
2019. máj. 10. 21:18
Láthatod,sajnos nem,mert akkor nem problémáznék itt,csak kinevetném.Nem tudom amúgy ezt megmagyarázni...magamat tartom normàlisnak,teljesen normális vágyakkal,hogy a gyerekkoromat félretéve,még mindig csak egy szerető,összetartó,normális családra vágyom,és nagyon nehéz elfogadni,hogy az édesanyádnak ha a lelked ki teszed,akkor is csak egy lábtörlő vagy.
44. Guruljka (válaszként erre: 42. - Ztzné)
2019. máj. 10. 21:00

Nem tudod egyszerűen elengedni a füled mellett, amit mond?

Értem, hogy már teljesen tele van minden hócipőd, de már felnőttél, megteszed érte, amit tudsz, és hadd mondja, amit akar. A tények melletted állnak, ne vedd fel, amit beszél!

43. Guruljka (válaszként erre: 41. - Mézes-Krémes)
2019. máj. 10. 20:58
Tudom, de mondani lehet.
42. Ztzné
2019. máj. 10. 19:53
Köszönöm a hozzászólásokat,végig olvastam mindet.Akik orvoshoz vinnék,azoknak írom:Mindig ilyen volt!Egy másik történet:9voltam amikor húgom született,és ők ép akkor èpítkeztek,így rendszeresen rám hagyta az újszülöttet mikor főtt ételt vitt a munkásoknak.Egyszer húgom felkelt ès nagyon sírt,csak akkor hagyta abba ha oda adtam neki a teás cumisüveget.Kiitta teljesen,és sírt tovább ,mire megjött ANYÁM!!Kiátkozta a belem,és elhordott mindennek,mert tele itattam a gyereket teával,és azért sír,mert fáj tőle a hasa!!Aztán leültetett,elébe rakott egy kancsót tele vízzel,és ordibált,hogy igy meg,és szenvedjek én is!!!Ebből kiindulva,jó régen sorvadhat az agya!A nevemre se emlékezett soha,pedig ő adta,ennek ellenére,kisasszony ,nagycccsága,meg volt mindig a megszólításom!Ennek ellenére,most hogy megtehetem,megkapott mindent!!!Az hogy üljünk le beszélni vele,hát volt már rá példa!Elkezd előbb üvöltözni,mocskolodni,aztán meg jön a sírás hogy ő mindig csak bántva van!!!Most csak azért írtam ide,mert már egyszerűen nem bírom ezeket tovább magamban tartani,ès így még mindig jobb,mint ismerősökkel kibeszélni,és “lejáratni “ a 60éves anyámat.Egyszerűen szükségem volt erre,mert egy laza agyvérzés és több napi sírás utàn is úgy éreztem,hogy megőrülök már ettől az egésztől.
41. Mézes-Krémes (válaszként erre: 37. - Guruljka)
2019. máj. 10. 10:47
Utána kell nézni hogy mik a lehetőségek. Csak úgy akarata ellenére nem lehet valakit "vinni" a pszichiátriára erőszakkal. Ez nem így működik. Az általam megélt esetben mondjuk vitetni kellett mentővel, mert önkívületi állapotba került. Egyértelmű helyzet volt. Így került dokihoz, megy egy időre a zártra.
40. d5bae51d10 (válaszként erre: 33. - 79331de475)
2019. máj. 10. 07:22
Szólás szabadság van, vagy nem?
39. Guruljka (válaszként erre: 33. - 79331de475)
2019. máj. 10. 02:19
Vigyázz, nehogy hasraess ebben a nagy hadakozásban.
2019. máj. 10. 00:56
Nem szeretnem ha miattam barki veszekedne. Szeressuk egymast gyerekek. Katikam is enekelte a dalt.
37. Guruljka (válaszként erre: 33. - 79331de475)
2019. máj. 9. 21:08

Neked sem lehet szó nélkül hagyni?

Persze hogy nem Margit a téma, át is ugrottuk a bejegyzését.

Ami a témát illeti, az anyát habár el lehetne vinni pszichiátriára, de nem tudom, sikerül-e, mert valószínűleg nem hagyja.

Viszont azt meg lehet próbálni, hogyan reagál, ha azt mondjátok: vagy elismeri, hogy valótlanságokat állít, vagy viszitek a pszichiátriára.

36. Guruljka (válaszként erre: 29. - Amaunet)
2019. máj. 9. 21:05

Mi az, hogy talán?

Nekem 60 évesen még BIZTOS, hogy 5 évem van a nyugdíjig.

Szerencsére tudok dolgozni - ráadásul itthonról.

35. d5bae51d10 (válaszként erre: 33. - 79331de475)
2019. máj. 9. 20:02
Kérlek foglalkozz magaddal. Szabályozd te mondandódat, ne a másokét!
34. unom (válaszként erre: 33. - 79331de475)
2019. máj. 9. 19:09
Nyílt fórum, mindenki ahhoz szól, akihez akár.
33. 79331de475 (válaszként erre: 25. - D5bae51d10)
2019. máj. 9. 19:05
Neked meg mindenáron kötözködni kell? Margit nem hozzád szólt, és itt ebben a topikban nem ő a téma. A témához szólj, ne azzal foglalkozz, hogy Margit kit hogyan szólít meg!
32. Mézes-Krémes (válaszként erre: 25. - D5bae51d10)
2019. máj. 9. 15:00
Nevettem rajta. Letojom. :)
31. Mézes-Krémes (válaszként erre: 24. - Margaret Margret)
2019. máj. 9. 14:59
Ezt én elhiszem. Magam részéről meg olyan anyósjelöltem volt, aki ebben szenvedett, és nem tehetett a viselkedéséről, bármennyire is szörnyű dolgokat tett és mondott. Nem volt rossz ember, SŐT! Semmi nem fekete-fehér. Attól még hogy te így jártál nem kijelenthető hogy a fórumindító is ezzel néz szembe a saját anyjával kapcsolatban.
30. d5bae51d10 (válaszként erre: 28. - 65c23b64bf)
2019. máj. 9. 14:34
Köszönöm Lynn. Sajnos aki régebben ismer, tudja, hogy Anyósommal végig csináltunk ezt meg azt...
29. Amaunet (válaszként erre: 5. - Aszparagusz)
2019. máj. 9. 14:32

60 évesen talán még van 2,5 éve nyugdíjig. Mennyi esélye van egy munkahelyre?

Ha jelenleg nincs munkahelye, akkor a gyermekeinek kötelessége tartani őt.

Ha van is valamilyen segély, amit igénybe vehet, az biztosan nem elég a megélhetéshez.

Az én mamám is nyugdíjas és szépen megél a nyugdíjából. Viszont ha nagyobb kiadásai vannak, akkor azt mi, gyermekek "dobjuk össze".

2019. máj. 9. 13:49

Ne zárd ki a fejedből, mert segítségre szorul.

Szederkével értek egyet, orvoshoz kell menni.

27. d5bae51d10 (válaszként erre: 26. - Margaret Margret)
2019. máj. 9. 13:43
Örömmel olvasom, a használt birtokos fogalmazás ellenére is...
26. Margaret Margret (válaszként erre: 25. - D5bae51d10)
2019. máj. 9. 13:35
Nekem nem a tulajdonom senki sem.
25. d5bae51d10 (válaszként erre: 24. - Margaret Margret)
2019. máj. 9. 13:20
Neked mindenki a tulajdonod? "Mézeském-Krémeském!" micsoda bizalmas megszólítás.... Mézes-Krémes mit szólsz Te ehhez?
24. Margaret Margret (válaszként erre: 23. - Mézes-Krémes)
2019. máj. 9. 13:17

Mézeském-Krémeském!

Az anyósom volt egy________. Soha nem csípett engem. Elvileg rendes anyja volt az exférjemnek, de hát velem? Sosem viselkedett jó anyósként.

23. Mézes-Krémes (válaszként erre: 20. - Epervirág)
2019. máj. 9. 13:13

Jó nagy tévedés vagy. Nem feltétlenül demens vagy gonosz, lehet egyéb más probléma is a háttérben. Én is azt hittem hogy velejéig gonosz a mama, mert hosszú időn keresztül csupán ennyit láttam a dologból. Aztán kiderült hogy bipoláris, amit kezelni is lehet, sőt KELL. Nem tehet róla!!! Amint ez tisztázódott már én is másképpen álltam a dolgokhoz, és ő is tudatosabb lett, és végül nagyon jó lett a viszony, és rendeződött minden, mert járt dokihoz meg szedte a gyógyszereit!

Van ilyen is. Meg persze olyan is hogy gonosz, meg olyan is, hogy hiába derül ki egy betegség, akkor sincsen megoldás rá.

22. 4d43eb5ddf (válaszként erre: 5. - Aszparagusz)
2019. máj. 9. 12:55

Figyelj már. Megértem kabátja a szart de.. Mi az hogy 60 éves menjen dolgozni? Egészsége engedi? Vitted orvoshoz? Mert a viselkedés lehet betegség miatt ilyen.

Másrészről pedig 60 évesen hova fogják felvenni dolgozni?

Eddig miért nem dolgozott?

Én is azt mondom orvos! És egy havi x összeget adhattok neki megmonva ennyi több nincs be kell osztani.

Egyepkent törvényben van köteles vagy eltartani a szülőket. Azt hogy mikor kell és van e olyan hogy nem kell azt nem tudom pontosan utána kell nézni. De én hallott olyat is hogy teljesen alkoholista anyát el kellett tartania a gyerekének. Akkor is ha azt elitta. Sajnos. De ez a törvény. Azwet nézz utána

21. d5bae51d10 (válaszként erre: 20. - Epervirág)
2019. máj. 9. 12:40
A demens ember nem bolond. Beteg. Általában idős korban csúcsosik és apró dolgokkal kezdődik, amik fel sem tűnnek a hétköznapokban. A paranoia a demencia előkapuja. Lopnak tőle, meg akarják ölni, csak maguktól eltűnnek dolgok. Fizikailag fenyegetik. Tudod anyósom az elején még a bankba is elment ügyet intézni..
20. epervirág (válaszként erre: 14. - D5bae51d10)
2019. máj. 9. 12:34
Köszi a felvilágositást sajnos voltam mar szpichiatrian ès találkoztak már demens emberrel.A kezdeti dolgot nem tudom.De az a nő beszèlni sem beszèlt max igen meg a nem volt.Sz sem tudta merre hány mèter.Ez az anyuka velejèig gonosz ennyi meg max paranoiás.De egy bolond nem fog a papirokkal foglalkozni,hogy bevigye a munkanèlküli központba,hogy pènzt kapjon.
19. forrest2010 (válaszként erre: 18. - Vidéki3)
2019. máj. 9. 12:11
...nem irigyellek !! olyan anya mellett nem lehetett felhőtlen gyerekkorod :( :(
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook