Annyira rossz lett a makarónija a páromnak, de nem merem... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
OK, hogy a friss főzési élmény után nem akartad lelombozni, de ma meg kellene mondanod, hogy miért nem ízlik, csak abból fog tanulni.
Ha valami főztöm nem sikerült jól, a férjem és a fiaim megették, de megmondták: anya, máskor ne csinálj ilyet! Életem első zöldbabfőzeléke a túlméretezett rántás miatt olyan lett, mint a csiriz. Mondtam a férjemnek (akkor még csak ketten voltunk): ez olyan pocsék, dobjuk ki! Válasza: annyira nem rossz, egyed te is!
A pasik sértődékeny kis lények, csak akkor kavarj balhét, ha nem akarod, hogy valaha is főzzön még. :)
Én nem bántanám meg, 2x szednék a levesből és csak egy picit a tésztából (és mondanám, hogy jaj, de tele vagyok már az isteni finom levessel). Azért annyit tanácsolnék valahogy, hogy legközelebb szalonnát ne, vagy kevesebbet.
Sok mindenre gondoltam, de pl. erre nem.
Van aki csirke paprikásba is tesz szalonnát.
További ajánlott fórumok:
- Miért ment vissza a volt barátnőjéhez? Annyira rosszul esik.
- Annyira rosszul esik, hogy a főnökség megint nem engedett...
- Otthagynátok egy munkahelyet úgy, hogy nincs más, de ott annyira rossz a helyzet?
- Volt úgy valaki terhesség elején hogy annyira rosszul volt, hogy nem tudott dolgozni sem?
- Egy káros szenvedélytől függő ember fel bírja mérni annyira, hogy amit csinál az rossz, hogy óvja tőle azt, akit szeret?
- Félek a Héven utazni. Annyira sok rosszat hallottam, már...