Anna pirított mája recept
25 perc
Az Anna pirított mája hozzávalói:
50 dkg sertés máj
3 fej vörös hagyma
1 kis kanál piros arany
zsír vagy olaj
piros paprika
egy cíppet bors
1 kis tej
Az Anna pirított mája elkészítési módja:
A májat fel vágom csíkokra és tejbe áztatom legalább egy órát így puhább lesz A hagymát összevágom, a zsíron feddő alatt megpárolóm. A párolt hagymára rászóróm a pirospaprikát, és a piros aranyat, és tovább párolóm, zsírjára sütőm és beleteszem a vékony csíkokra vágott májat egy kis borsot és készre sütjük. Sózni nem szabad csak a tányérban, mert különben rágós lesz a máj.
Krumpli pürét csinálok mellé..
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 3388f1d995, 2009. nov. 11. 10:49
Az anna pirított mája elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.