Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Anna pirított mája recept

Anna pirított mája recept

Elkészítési idő 25 perc

Az Anna pirított mája hozzávalói:
50 dkg sertés máj
3 fej vörös hagyma
1 kis kanál piros arany
zsír vagy olaj
piros paprika
egy cíppet bors
1 kis tej


Az Anna pirított mája elkészítési módja:
A májat fel vágom csíkokra és tejbe áztatom legalább egy órát így puhább lesz A hagymát összevágom, a zsíron feddő alatt megpárolóm. A párolt hagymára rászóróm a pirospaprikát, és a piros aranyat, és tovább párolóm, zsírjára sütőm és beleteszem a vékony csíkokra vágott májat egy kis borsot és készre sütjük. Sózni nem szabad csak a tányérban, mert különben rágós lesz a máj.

Krumpli pürét csinálok mellé..


Kategória: Húsételek receptjei


Az anna pirított mája elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook