Anita Blake - regények (beszélgetős fórum)
köszi az ötletet, már két adagot is találtam...:)
tőlem is megkérdezték, hogy nem álmodok-e rosszat tőle. hát nem! :) viszont filmen szívesen megnézném. nem tudtok róla, hogy sorozatot készítenek-e róla vagy ilyesmi? mert tervben volt, de nem tudom, mi lett belőle.
teszen/vaterán van fennt néha egész sorozat,nagyon jó áron jön ki darabra,érdemes szétnézni.
én magába a könyvbe még nem olvastam bele,a páromnak fel van töltve telefonra is (ilyen óriáskijelzős izé)azon olvassa újra őket...egyszer megnyitva tette le,kíváncsíságból belenéztem..hát,nekem az a pár mondat elég volt,sikerült egy jó horroros szakaszt kifognom :D
utánanéztem, 17 jelent meg magyarul... nekem kb 4 van meg :)
kezdődhet a beszerzés :)
Egyébként itt a rajongói oldal: [link]
Nem annyira profi, de itt lehet tájékozódni
:DD
úgy értem a könyvekkel egymás után ahogy haladunk. az első pár kötet még nagyon visszafogott. aztán nemrég találomra levettem egyet a polcról (Égkék bűnök, nem tudom hanyadik, de már tizen...) na abban aztán van minden! :D nem vagyok egy prűd lány, de az aztán... :P
újonnan 2-3-4ezer forint, a régebbieket már 1500-ért is elcsípheted. nézz körül antikváriumban, de emlékeim szerint van rajongói klub itt a neten, szerintem némelyik könyvből részleteket is közölnek.
ha nem nyeri el a tetszésedet, nem kell megvenni a könyvet. :)
(és boldog szülinapot előre is! :)
Gimis korom óta rajongója vagyok Laurell K. Hamilton Anita Blake-sorozatának. Remek sztorik, egymástól függetlenül és láncba fűzve is érdekesek, élvezhetők.
Várom azokat, akik ismerik és szeretik, ismerik és nem szeretik, vagy nem ismerik, de érdeklődnek egy olyan világ iránt, ahol a vámpírok, zombik és alakváltók mindennapok részei, a társadalom többé-kevésbé elfogadott tagjai lettek... mindezt Anita Blake bőrébe bújva szarkasztikus humorral átitatott romantikus-erotikus fantáziavilágban játszódó történetekbe oltva.
Remek nyári kikapcsolódás! Beszélgessünk róla :)
További ajánlott fórumok:
- Egy kis romantika.../szerelmes dalok, versek, regények/
- Romatikus-Szerelmes regények címei-írói
- Mondanátok klasszikus regényeket?
- Középkori történelmi regények
- Tudtok olyan regényeket, ahol az anya meghal a gyermekéért?
- Ismertek olyan regényeket, amelyiknek egyik oldala németül, másik oldala magyarul írott?