Angyal született… (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Angyal született…
Nagyon szépen leírtad az érzéseidet, a gondolataidat és a történetedet... Én egy hónap múlva adok életet a kisfiamnak és most hogy ezt elolvastam, sokkal bátrabban állok a szüléshez is :))
GRATULÁLOK!! Jó egészséget és sok boldogságot Nektek!!!!
Gratulálok! Én is pont ezt érzem a babám iránt, hogy több, mint "szerelem". Nincs erre megfelelő szó a magyarban.
Sok boldogságot kívánok Nektek!
Én is július 16 án születtem:) 26 évvel ezelőtt.
És most a 27.hétben vagyok a kisfiammal:)Nagyon várom a nagy találkozást.
Én is hozzájártam terhesgonozásra, anno 27 éve nála is születtem csak elment nyaralni így kerültem át.
Nem emlékszem:( Mikor volt?
Gratulálok!
Szépen leírtad a történeted.
Mondjuk azon elgondolkoztam, hogy miért adtak oxitocint?
Ha nem adtak volna vajon hogyan halad a szülés?
Én pont ezért nem engedtem, mert tudtam hogy utána elviselhetetlenek lehetnek a fájások...
Sokszor az ilyen siettetés vége császár.
Mindegy a vége egészséges gyönyörű fiúcska lett és ez a lényeg!
További jó egészséget az egész Családodnak!
Gratulálok!
Nagyon aranyosak vagytok együtt.
Sok boldogságot és jó egészséget kívánok.
"Mikor toltak le a műtőből, vőlegényem zokogva átölelt és csak annyit suttogott: Köszönöm. Ebben minden benne volt."
Ez annnyira cukiiiii! :_)
Gratulálok a picurhoz,jó,hogy nem lett semmi bajotok az elszámolás miatt!Boldog szülinapot neki!
(a cím kicsit megijesztett, szerencsére nem arra utal mint amire gondoltam)
gyönyörű történet :)
én most 28hetes terhes vagyok egy kicsi fiúval,tombolnak a hormonok,így meg is könnyeztem pár részt :)...nagyon szépet mondott a párod is! :)
Ugyanezt a kimondhatatlan érzést éltem át én is mikor a kicsi lányom született .És szerencsésnek érzem magam,hogy ezt még egyszer átélhetem.
Köszönöm:) Nagyon kedvesek vagytok! Valóban egy csoda, boldogság:) El sem tudom képzelni mi értelme volt bárminek is mielőtt Zsombi született:) Aki gondolja szívesen bepillantást engedek a napjainkba a naplómon keresztül:)
nikletty: képzeld sosem néztek magzatvizet, a méretei pedig nem voltak nagyok hiszen normál méretekkel született:) Viszont egy nappal szülés előtt azt mondtak harmadfokban érett a lepény tehát az elvileg nem mutatott erre. De ezt valószínűleg elnézték:(
Eperke81: tudod ezt az érzés meg lehet próbálni leírni de ezt csak akkor érted meg igazán mikor a saját kincsedet odafekteted:) Új értelmet nyer az élet és ez tényleg így van. Mielőbbi gyermekáldást kívánok!:)
Szép napot Nektek!
További ajánlott fórumok:
- 2008. Januárban született babák
- 2010 augusztusában született babák anyukái beszélgessünk
- 2008.októberében született kisbabák, mit tudtok már?
- 2008 szeptemberében született manók...
- Olvastatok Nick Vujicic-ról, a kezek és lábak nélkül született 31 éves férfiról? Eltörpül-e a problémánk az övé mellett?
- Ha szerdától a Született feleségek újra kezdődik, akkor mikor adják a Mercy angyalait?