Angyal lett... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Angyal lett...
Még csak most olvastam ezt... Nem találok szavakat. 😢😢
Kívánom, hogy a lelked is gyorsan rendben legyen, és a baba jöjjön minél hamarabb ❤️
jaj Ditti, nagyon sajnálom :(
nagyon rossz volt olvasni, főleg így, hogy tudom az előzményeket, együtt drukkoltunk.
megkönnyeztem én is.
Kívánok én is gyors felépülést, és tényleg hidd el, hogy valami nem volt oké a bébivel, meggondolta magát, de következő alkalommal veletek marad! :)
Köszönöm mindenkinek az együtt érző hozzászólásokat!
Tudom, hogy a világon nem én vagyok az egyetlen, aki ezen keresztül megy... de nagyon jól esnek a szavak...
Nagyon sajnálom. Potyognak a könnyeim.
Minden jót kívánok!
Január végén jártam ugyanigy...átérzem :(
2 daganatos műtét után cukrosan nem sok esélyem van baba vállalásra.Félek, ujra átélni.
Szurkolok neked!Kitarás
:(
Kívánom, hogy találjon vissza hozzátok az a pici angyal, de most maradjon is veletek.
Ismerősöm azt mondta mikor meghalt a babája,
-
eljött előkészíteni a helyet, megy még egy kört és visszajön!
Hozzátok is visszatalál, bizz benne.
Nagyon megrázó a történeted :(
Nem tudom én hogy bírnám ki...
Ott a kislányod, az idő gyógyít, a Jó Isten pedig ajándékoz! Meglátod,megkapjátok Őt!
Nagyon sajnálom, annyira megrázó:((
Mielőbbi jobbulást és lelki felépülést kívánok családod és szeretteid körében!
Szia!
Tudom, mert én is átmentem ezen, ilyenkor szinte mindegy, hogy vannak sikertörténetek is. De úgy gondolom mégis leírom Neked biztatásul, első kislányom után nekem is lett és pont ennnyi idősen, mint neked, egy Angyalkám, akire huszon év távlatából is gondolok, de született utána hat gyermekem. Szerencsére soha többet nem kellett átélnem ezt a borzalmat! Azért bevallom, egyik babámnál sem voltam nyugodt ezután. Egészséges kistesót kívánok nektek! :)
Sajnálom, mielőbbi gyógyulást kívánok!
Biztos az orvos is elmondta, hogy a legtöbbször azért nem marad meg a baba, mert nem életképes. Sirasd el, hagyj magadnak időt, hogy feldolgozd a veszteséget. Szerető családdal biztosan könnyebben fog menni.
Nem tudom, mennyire részletes szövettant csinálnak, kromoszómavizsgálatot nem valószínű. Valószínűleg nem derül ki az ok.
Eltelik a 3 hónap és meglátod, jobban leszel.
Ugrás a teljes írásra: Angyal lett...
További ajánlott fórumok:
- Kedves Mindenki! Küldenétek nekünk angyalka jelet? 😞
- A főangyal miért lett gonosz, mi történt vele?
- Valentin angyalka lett
- Kislányomból angyalka lett, majd váratlanul jött a fiacskám
- Életem Ausztriában 8. – Így lett nekünk is angyalkánk…
- Nem tudjátok hová lett az angyalkás zselés szaloncukor? Hiába keresem, egyik üzletben sem találom. Melyik helyette a legfinomabb?