Angol középfokú nyelvvizsga (beszélgetés)
nekem a csoportos dolog nem vált be. Lehet, h közel azonos, azonban mégsem mindenkinek azonos az alaptudása, amivel bekerül a csoportba. Ráadásul, nem mindenki tud egyforma szinten haladni. És ilyenkor (csoportban), mindig a lassabb "felfogású", rosszabb nyelvérzékű, rosszabb tanulási készséggel rendelkezők élveznek előnyt, mert nekik is ígéretet tettek arra, hogy felkészítik őket a nyelvvizsgára.
Az meg, aki gyorsabban haladna, kénytelen toporogni, és ahhoz képest, hogy mennyi tudást szerezhetne, nem tud, max. csak annyit, ami azéval egyenlő, aki miatt totyorgott az oktatás sebessége.
Én legalábbis ezt tapasztaltam tanfolyamon.
Ha már csoport, akkor max. 2-3 fős!
szia.
én nyelvsuliba jártam, nekem kell a nógatás, de ha van kitartásod és szorgalmad akkor biztos otthon is tudsz tanulni. nem olcsó a tanfolyam. én 7 szintet végeztem, vizsgával együtt 220000 körül volt, hozzáteszem a vizsga rohadt drága volt, 54000, de ettől van olcsóbb.
Hát én már mindent kipróbáltam, de nekem eddig a kiscsoportos tanfolyamok váltak be!!!
Most is egy ilyenre jelentkeztem!
segítséget szeretnék kérni, hogy hogyan lehetne letenne angolból a középfokut, milyen tanulási praktikák vannak, hol érdemes tanulni, magántanárnál vagy tanfolyamon melyik olcsóbb?......
minden érdekel
További ajánlott fórumok:
- Fel lehet készülni egy középfokú angol nyelvvizsgára 2, 5 hónap alatt?
- Melyik a legkönnyebb angol középfokú nyelvvizsga?
- Melyik angolból a legkönnyebb egynyelvű középfokú nyelvvizsga, amire tanár nélkül is fel lehet készülni?
- Melyik angol nyelvkönyv a legjobb, ha középfokú szóbeli nyelvvizsgára készülök?
- Angol középfokú C típusú nyelvvizsga. Oh, mondd, te melyiket választanád? : o)
- Melyik angol középfokú nyelvvizsga könnyebb: Euro, TELC vagy ECL?