Andi vizes piskótája recept


35 dkg porcukor
7 tojás
25 dkg liszt
1 sütőpor
2 vanIlliás cukor
7 evőkanál meleg vÍz
pici só
Az Andi vizes piskótája elkészítési módja:
A TOJÁSOKAT KÜLÖN VÁLASSZUK ,A FEHÉRJÉT A SÁRGÁJÁTÓL,A FEHÉRJÉT PICI SÓVAL KEMÉNY HABBÁ VERJÜK.A SÁRGÁJÁBA BELETESSZÜK A PORCUKROT,VANILLIÁS CUKROT,ÉS A 7 KANÁL VIZET.EZT JÓ HABOSRA ELKEVERJÜK.MAJD A KEMÉNY HABBÁ VERT FEHÉRJÉT ÓVATOSAN HOZZÁKEVERJÜK.ÉS VÉGÜL A SÜTŐPORRAL ELKEVERT LISZTET IS HOZZÁADJUK ÉS AZT IS ÓVATOSAN ELKEVERJÜK.SÜTŐPAPÍRRAL BÉLELT TEPSIBE TESSZÜK,ELŐMELEGÍTETT SÜTŐBE, 170 FOKON 30-35 PERCIG SÜTJÜK.
A SÜTŐT 15 PERCIG NE NYISD KI,MERT A PISKÓTA ÖSSZEESIK.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: 938d8ad563, 2010. márc. 24. 22:06
Az andi vizes piskótája elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.