Ananászkarika bortésztában recept

6 karika konzerv ananász
2 dl száraz fehérbor
3 db tojás
5 dkg cukor
15 dkg liszt
1 dl olaj
Az Ananászkarika bortésztában elkészítési módja:
A tojások sárgáját habosra keverjük a cukor felével, hozzáöntjük a bort, és annyi lisztet keverünk hozzá, hogy sűrű palacsintatésztát kapjunk. A maradék cukorral kemény habbá verjük a fehérjét és óvatosan a tésztához keverjük. A száraz ananászkarikákat lisztbe forgatjuk és a bortésztába mártva mindkét oldalát aranysárgára sütjük. Fahéjas porcukorral meghintjük és így tálaljuk.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: mese, 2013. márc. 1. 11:39
Az ananászkarika bortésztában elkészítési módja és hozzávalói.