Amikor már teljesen feladtuk a reményt... mint a mesékben. (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Amikor már teljesen feladtuk a reményt... mint a mesékben.
Gratulálunk Nektek, megérdemeltétek Őket.
Fél éve szültem meg kisfiamat, így még biztosan dolgoznak a hormonok, de nem bírtam ki sírás nélkül.
Én első próbálkozásra teherbe estem, így el sem tudom képzelni micsoda kitartás és erő kell ahhoz, hogy valaki végigcsináljon így 8 évet. Le a kalappal előttetek!
Az pedig szerintem igazi ritkaság, ha ikreket hagynak természetesen megszületni.
A fájdalomcsillapítás nekem is jól esett volna, de nem kaptam. Így utólag nem bánom, mert minden fájást átélhettem...
Még egyszer gratulálok és sok boldog évet és esetleg kistesót kívánok! :)
Nagyon megható, szép történet. Az én szemeim sem bírták szárazon.
Tényleg egy nagy csoda, ami Veletek történt. Nagyon jó példája annak, hogy amikor az ember tényleg feladja a reményt, akkor jön egy olyan segítség, amire nem is számított volna.
Én még csak ma regisztráltam ide a „hoxa”- ra, gyönyörű szüléstörténeteket olvastam, de a Tiétek tetszett eddig a legjobban az összes közül. A nyers valóságában, szépítés nélkül írja le a Veletek történteket.
Megnéztem az adatlapodat, és a gyerekekhez is csak gratulálni tudok. Gyönyörűek egytől-egyig.
Ha nem bánnád, nagyon szívesen olvasnám a naplódat is, de természetesen csak akkor, ha így ismeretlenül is beengedsz a bizalmadba.
(Különben én is tervezek naplót írni, de mivel — ahogy azt már említettem is — csak ma regisztráltam, ezért holnapnál előbb nem kezdhetem el.)
Sokszor üdvözöllek így ismeretlenül is:
Borbála
Szia!
Gratulálok a csöppségekhez!
Nekem is sikerült nem kicsit sírni a történeteteken.
Sajnos mi is egyenlőre csak várunk már több mint egy éve de nem adjuk fel és most te is adtál egy kis löketet a történeteddel.
Köszönöm hogy megosztottad velünk a történetedet!
Még egyszer gratulálok nektek!
Jó ilyen történeteket olvasni, erőt ad, hogy van értelme kitartóan próbálkozni!
Gratulálok!
És köszönjük, hogy megosztottad a történeted!
Szia!
Jaj annyira sírtam a történeten...
Szívből gratulálok a csodaszép ikreidhez!!!
Sok boldogságot,egészséget kívánok a kis családodnak!!!
Luca!
Gratulálok a gyönyörűségekhez!
Az én Lucám is 4 hónapos, április 15-én született!
Sok egészséget és boldogságot Nektek!
Fogadd szívből jövő óriási gratulációmat!!!
Gyönyörűek a babák!!!
Puszi
Megkonnyeztem rendesen.
Gratulalok,millio puszit kuldok nektek es kivanok minden elkepzelheto szepet es jot!!!
Szivbol gratulalok Nektek, es jo egeszseget kivanok mindannyiotoknak!
Gyonyoruek a Babak!
nagyon-nagyon örülök hogy megírtad
annak meg különösen, h "kis nyafka"létedre ilyen szülésélményben volt részed
szerencsés csillag alatt születtél, az biztos
minden jót kívánok az elkövetkezendő időkre, és még néhány kis tesót :-)
További ajánlott fórumok:
- Megcsalt a párom, teljesen kivagyok!
- Megcsaltam a párom.. Kivagyok teljesen...
- Segítség a párom teljesen megváltozott amint 4. hónapos terhes lettem...
- Nem kell hogy a szemetesben landoljon, főzz ki valami teljesen mást!
- Miért kell segítenünk azoknak a deviza hiteleseknek, akik teljesen feleslegesen vettek fel hitelt?
- Van teljesen kietlen, vadregényes hely az országban?