Amikor elsavasodik a szervezet... (beszélgetés)
Sziasztok!
A legjobb lugosítók:cékla,spenót,citrom,a rózsaburgonya leve nyersen,paradicsom,és minden sötétzöld színü zöldség,lehetőleg nyersen fogyasztva.A hüvelyeseket és a
húsokat ki kell iktatni az étrendből,különösen a vörös húsokat,meg a dióféléket.Viszont nagyon jók a teljes kiörlésü lisztből készült dolgok,a barna rizs,barna cukor a fehér helyett.
A páromat nekem is ilyen étrendre kellett fognom az utóbbi időkben :D
Rendszeresen kell mérni a vizelet ph-ját, reggel és este.Ha reggel 6,2-6,8 és este 7-7,5 között van az eredmény ekkor jó. Lehet kapni a gyógyszertárakban lakmusz papírt amivel lehet ellenőrízni a ph-t.
Ja és nagyon jó a szódabikarbónás fürdő.
Sziasztok!
Én úgy tudom, hogy a gyümölcsök, zöldségek, természetes táplálékok lúgosítanak legjobban. Akkor mi kell még? Én biztos nem innám meg azt a löttyöt... És igen, az is fontos, hogy minél kevesebb úgymond "vegyszerrel" találkozzunk pl a kozmetikumok túlzott használata nem hiszem hogy jót tesz.
Sziasztok,
a lucerna is lúgosít, bioboltban lehet kapni kapszulát, sok és nem is drága!
meg lehet venni kifejezetten lúgos vizet is, de ezt fogyasztani drágább....
Sziasztok!
Engem is érdekelne a téma.
Hallottam a zöld löttyről, de nekem húzós az ára, meg ha vmit ennyire dícsérnek....
Viszont valahol olvastam a zöldárpa porról, ami szintén lúgosít. Egy havi adagja (egy dobozzal)1380 Ft. Egy próbár megér, én most elkezdtem, ui. évek óta ekcémával küzdök, hátha segít ebben is. Én is kíváncsi volnék további javaslatokra. Ja, és egyébként sok zöldséget, gyümit fogysztok, bár a citromos vizet még nem próbáltam. Az még súlyvesztés/szintentartás céljából sem rossz!
Sziasztok!
Az életmódváltással lehet a szervezetünket megfelelően lúgosítani. El kell haygni a fehér lisztes dolgokat, a finomított termékeket. Rengeteg zöldséget, gyümölcsöt kell fogyasztani. NA és persze nem elhanyagolható szempont a tisztálkodási szereink megfelelő ph értéke sem. MErt ugyebár a reklámaink mit zúdítanak ránk? Szerintem mindenki tudja;-) Johnsons bácsi megmondta a frankót...brrrr.....
Én most kezdtem el a lúgosító kúrámat, igaz még csak 3-napja iszom, de az tény, hogy változtatott a korábbi szokásaimon.
Állítólag a kimondhatatlan nevű műsorvezető is ettől fogyott le annyit.
Majd még írok a tapasztalatkról eredményekről, ha lesznek.
helló!
én 23 éves vagyok, diabos. sajnos ebből adódóan elsavasodott a szervezetem. sok gyógyteát iszok, próbálok lúgosító kajákat enni, de mégsem jön vissza az egyensúly, évek óta szenvedek vele. ti hogy élitek meg? mit tesztek az ellen h ne legyentúl savas a szervezetetek?
További ajánlott fórumok:
- Hol kell szocpolt igényelni? (Mivel hitelt nem szeretnék rá felvenni - melyik állami szervezetet kell megkeresni?)
- Egy "elsavasodott" szervezetet, mennyi idő után lehet helyreállítani?
- Mennyi D vitaminra van szüksége a szervezetnek? Ti mennyit szedtek?
- Tudtok valami szert a szervezet elsavasodása ellen, ami nem gyógyszer?
- Honnan tudom, hogy a szervezetem elsavasodott?
- Mit lehet tudni a Dr. Robert Young-féle "új biológiáról", és a szervezet elsavasodásával kapcsolatos elméletéről?