Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz...
:D
Találó név!
:D
Naranja! Van egy másik fórum, ott árgyaljuk nagyban a talit, nézz át :)
Fórum neve: "Csajszibarack-Kommandó"
Nyugi, én is. :)
Csak én nem vagyok kismama :)))
és az IS fontos szempont, hogy pár méteres körzetben legyen rötyi, lévén egész nap pisilni járok. De majd meglátjátok ti is. :)
Nincsenek ám igényeim, áááá dehogy. :)
Sztm mindenképp délután lenne a tali :)
Vki, vmi progi ötletet esetleg nem dobna be? :))
:D Elképzelem magamat majd ha eljön az idő...Én ha csak "simán" fáradt vagyok, akkor is simán verem Quasimodot, mi lesz ha majd egy pár kilós édes terhet is cipelnem kell majd?:)
Jó lesz az, már most látom mennyit fogunk majd vihogni:)
ja-ja, de csak a hullafehér bőröm miatt fogok ragyogni :). Jól fogok kinézni köztetek. :)
Misi éppen tegnap imitálta, hogy szoktam esténként járni-kelni a házban, vagy kimenni wc-re. 10 percig sírva röhögtem, hogy én tényleg így megyek?
Azt mondta csak esténként veszi észre, mikor már fáradt vagyok, hogy nagyobb terpeszben megyek, köbö mint egy anyapingvin.
No comment. :)
Ide is beírom:
Ki jönne a Hoxa-talira? :)
Eddig úgy tűnik, h május 29. lenne az időpont, a helyszín még képlékeny.
Voltam tegnap alakformáló masszázson (ingyenes volt). Ultrahangos kezelés, és vákumos masszázs. Ahol több a felesleg (külső comb pl) ott picit "fájt". Biztos hatásos, de nincs 40 000-em rá. :)
40 000 10 alkalom, egy alkalom 4800.
Egyszer ingyen jó volt, kipróbálni. :) Egyébként meg az a véleményem, hogy ahogy mondani szokás: a masszázs a lusták sportja :)
Én. :D Kivel mi újság? Valami jó kis pletyka? ;)
Most futottam és nyújtottam egy iszonyat jót. Nagyon nagyon látszik, hogy szépen fejlődök . :) Ti?