Amikor a hírnév beszél... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Amikor a hírnév beszél...
Szerintem is!
Bár azt sem értem, hogy Bea annak idején miért haragudott rád, akkor nem sokban különbözhet az anyjától.
Arianne,kívánom, hogy Te olyan anyuka legyél, amilyet Te szerettél volna és legyen boldog életed felnőttként!
Jó gondolat, hogy az anyukájának átadod ezt a levelet.
De szerintem nem neked kellene tisztáznod magad, hanem a Beának kellene elmondania most már felnőtt fejjel, hogy mi miért történt.
Már több száz kilométerre lakunk egymástól, de igazatok van, megérdemelné, hogy átadjam neki a cikkemet.
Én mégsem teszem, se időm se energiám nem fektetem ebbe bele. Lehet hogy ő egész másképp látná a dolgokat mint én.
Úgyis csak veszekedés lenne, vagy lehet már el is felejtette az egészet, neki nemvolt ez akkora jelentőségű mint nekem akkor.
Mi lenne, ha az új kapcsolatfelvételt Beával felhasználva beszélnél az anyukájával. Semmi különös, csak információátadásként elmondani ezt a cikket és igazából reakciót sem várva ott hagyni őt. Ha nehezen megy a beszéd, akkor ezt a cikket kinyomtatva, átadva és ott hagyva...
megérdemelné az élettapasztalatot
Sok cikkem van, aki olvasgatja őket tudja, igyekszem nem értelmetlen dolgokról írni.
Nagyon jól esik kiírni magamból a bánatom, vagy épp a boldogságom. Ez utóbbi, most inkább egy bánatomról szól.
Ugrás a teljes írásra: Amikor a hírnév beszél...
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Amikor a párod, nem hiv, nem akar beszélni veled.....
- Amikor későn kezd el beszélni a gyermek
- Nagy elvárás, ha megkérem a gyermekemet, amikor ritkán hazajön, hogy legalább amíg étkezünk, addig beszélgessünk, és ne a tv-t nézze?
- Miért olyan halk amikor velem beszél?
- iPhone telefonon miért hallom halkan a vonal túloldalán beszélőt, amikor max. hangerőn van és a zenehallgatással nincs gond?