Amikor a barátnőd "rádkattan"... (beszélgetés)
Ha emiatt ugrik,akkor az nem is volt komoly barátság!Egy barátság pont attól az,hogy szeretem a másikat bármilyen és elfogadom akármennyire is különbözünk.persze ez a szex dolog kicsit speciálisabb,de pl az én esetemben én meg a legjobb barátnőm teljesen más érdeklődésű általába véve.Ő sportosabb,vagányabb,én meg profin nyafogok,a mozgás gondolatától is izzadom és egyébként is az egyetlen hivatalos sport az életemben a shopping:)De még soha nem akartuk rávenni egymást olyanra amihez a másiknak nincs kedve.Ő sem akarta soha rám erőszakolni az ő stílusát és életvitelét,és én sem mondtam még neki soha,hogy ezentúl csak magassarkút hordjon.Miért?Mert tudom,hogy nem érezné jól magát így.Ezen nincs miért megsértődni,megharagudni.
Ha ezen megharagszik,akkor nem is igazi barát,hanem egyszerűen a saját érdekétől vezérelve,önzőségből volt annyira jó barátnőd,hogy előbb utóbb letudjon feküdni veled,mert ő azt akarja...
Ennyi, azt hiszem mindent leírtál.
Ezzel kapcsolatban van nekem is egy sztorim. Egyik barátnőm borozgatott egy barátnőjével és az este folyamán rákérdezett, hogy nem lenne-e kedve lefeküdni vele aznap este. Mondta a barátnőm,hogy úgy meglepődött a kérdésen...de mondta neki, hogy köszi, de nem szeretnék olyan szexuális együttlétet amiben nincs f*sz (bocsi, de idéztem)...És persze megértette, nem lett belőle semmi probléma.
Szóval egyszerűen mondd meg neki, hogy nem akarod!
További ajánlott fórumok:
- Mit csinálnál, ha férjhez megy a barátnőd, akiben mostanában többször csalódtál és kijelenti, hogy pénzt kér nászajándékba?
- Küldj egy zene számot kedves barátodnak, barátnődnek:)
- Van hoxás barátnőd, akit itt ismertél meg?
- Ha a barátnőd folyton rossz helyzetbe hoz...és Te vagy a rossz
- Te mit csinálnál ha a barátnőd kikezdene a férjeddel?
- Amikor a legjobb barátnőd férje szerelmet vall, mit tennél?