Amerikából rendelni...(e-bay)-érdemes megpróbálni? (tudásbázis)
De attól függetlenül, hogy azt írják, hogy nem postáznak Mo-ra, még rákérdezhetsz. Tőlem is sokszor kérdezik, mivel automatikusan az van beállítva, hogy UK only, azaz csak Nagy-Britannia. Ha olyan orságból érdeklődnek, amiben megbízom, akkor elküldöm nekik, csupán kikalkulálom az új postaköltséget, amit a neten pillanatok alatt meg lehet találni.
Ha szerencséd van, akkor segítőkész lesz az eladó, ha nem, akkor keress másik eladót. Van olyan, aki egyáltalán nem is válaszol a kérdésekre, de van, aki nagyon rendes és mindenre válaszol és igyekszik segíteni.
Minden eladó saját magától eldönti, hogy hová postázza ki a termékeit. Vannak megbízható országok és vannak olyanok, amik 100%-ban megízhatatlanok. De még országon belül is ha látom a vásárló nevét, hogy indiai, pakisztáni vagy bangladesi, akkor azt mondom, hogy a kutya megrágta vagy valami ilyesmit, mert úgyis trükköznek valamit, hogy a termék megkapása után még a pénzüket is visszakapják.
Eddig egyébként kétszer talált meg magyar ember, megkérdezték, hogy postázok-e Mo-ra és elküldtem nekik, rendesek voltak. Viszont egy amerikainak fogalma sincs, hogy milyen megbízhatóság szempontjából egy magyar ember, sőt, arról sincs fogalma, hogy egyáltalán van ilyen ország, hogy Magyarország...
jó kilátások :(
Szomorú, h ilyen pocsék a postázás nálunk...köszönöm a hasznos infót!
Szia Tia!
Az a baj, h van egy bizonyos szín (vagyis egyelőre 2), ami nagyon tetszik, tehát azután folyik a nyomozás, de nagyon köszönöm szépen a segítségedet! :)
Párom már rendelt e-bay-ről de vmi apróságot..talán mobilra olyan fóliát, v mi a szöszt, és azt simán megoldották, h ajándékként elpostázták, és meg is érkezett, szimpla kis borítékba, ezért sem értettem, amikor a részletekbe ment bele, h rendelnénk kocsit, ki volt íva, h Mo-ra nem szállítanak... :((
de nem adjuk fel!!! :)
ok, csak azért kérdeztem, mert szerintem szinte ugyanaz, csak esetleg más néven megy.
nekünk egy tour deluxe van, sokat válogattam én is, pont a színe miatt, végül lett egy fekete/türkiz kocsink...
amúgy nem egy eladó van, aki nem postáz Magyarországra, de esetleg meg lehet kérdezni, hátha mégis, csak nem sorolta fel. volt már ilyenre példa.
Sziasztok!
Nemsokára babánk lesz, és kinéztem egy nagyon jó Graco babakocsit, de itthon sajnos nem kapható, mert miért is ne... :( Pedig az ára nagyon kecsegtető, mégha a szállítás, postakölstéget is hozzászámoljuk, meghát szerelem volt első látásra... :)
Néztük e-bayen, de sajnos ők nem szállítanak Mo-ra, ilyen lehet?
További ajánlott fórumok:
- Gyermeked apja 8 év után megpróbál(?) közeledni, de ezt a testsúlyod csökkenéséhez köti/kötné?Szerinted?
- Ha anyósod egyetlen kicsi fia a férjed és mindenhol megpróbál keresztbetenni neked mit csinálnál?
- Az anyák megpróbáltatásai a csemetéik mellett a gyermekkórházban
- Vetélés utáni dilemma. Megpróbáljam újra vagy sem?
- Akik megpróbálkoztak versírással, dalszerzéssel és könyvírással
- Két éves kisfiamnak székrekedése van, már mindent megpróbáltam. Mit lehet még tenni?