Alvási rendellenesség (beszélgetés)
Köszönöm, utána járok.
És te ezt mióta szeded, lehet hosszú távon is vagy csak alkalmanként?
Ezek a megrándulások gyakran előfordulnak abban az elalvás előtti fázisban.
Javaslom (tapasztalatból), hogy kezdj el szedni melatonin tablettát. Amikor beveszem este, kb. fél óra múlva, mint akit kiütöttek. Pedig korábban nekem is voltak gondjaim az elalvással.
Sziasztok!
Egy-két hete kezdődött nálam egy alvási probléma, ami miatt maga az elalvás nem megy. Ha véletlen sikerült elaludni, akkor nincs gond, jól alszom. Maga az elalvás pedig azért nem megy, mert mielőtt elaludnék, megrándul vagy a lábam vagy a kezem vagy pedig a fejem. Nem nagyon épp hogy észrevehető pl külső szemlélő által, de én pont abban a fázisban vagyok olyankor az alvásnak, hogy a legkisebb dolgokra is megébredek. Alvási myoclonus-ként találtam rá az interneten, vagy legalábbis ez áll a legközelebb hozzá.
Tapasztalt esetleg más is ilyet? Mi lehet erre a megoldás?
További ajánlott fórumok:
- Álnegatív kombinált teszt eredmény mennyire gyakori, tehát hogy negatív kockázat mellett mégis genetikai rendellenessége van a babának?
- Fejlődési rendellenességel született a babám
- Van valakinek olyan babája, akinek tripla x kromoszóma rendellenessége van?
- Súlyos rendellenesség miatt, hogy zajlik a debreceni Klinikán a szülesztés menete?
- Kombinált tesztem szerint 1:12 az esély genetikai rendellenességre, így megyek genetikai UH-ra és magzatvíz-vizsgálatra. Volt így más is?
- Fejlődési rendellenességel született a babánk! Miért?!