Altatásos fogászat Dr. Barta Jenő Szeged (beszélgetés)
24.-ére van időpontom.Már egész megszoktam, csak beszélni nehéz vele, pösze lettem, mint egy kisiskolás.
Azt megkérdezhetem, hogy neked mennyi fogadat csinálták?
Attól tartok, hogy minden egyes igazítás plusz pénzbe kerülne, és így is elég drága a beavatkozás.
Valahogy nem találom a helyes megoldást, ami minden szempontból "megérné".
Kérlek segítsetek. Már három napja bent van az ideiglenesem és még mindig émelyegve, hányva ébrdek.Estére már nem szokott baj lenni, de a reggeleim borzasztóak!Utálok minden étkezést,és szenvedek is közben.Mintha újra várandós lennék. Mikor fog ez elmúlni.
Volt valakinek olyan, hogy nem találták el a megfelelő méretet? Én úgy érzem, hogy a számat sem tudom összezárni rendesen.
Tényleg ekkorát hibázta volna a javíttatással?
Sziasztok!
Én 3 napja vettem részt alatatásban náluk. Nagyon segítőkész volt mindenki. 2 óra altatás után hányva ébredtem, és megrökönyödve, hogy mit tettek velem. 1 foghúzás, 6 csiszolás, 8 koronáért. Másnap egész nap bőgtem, hogy mire vállalkoztam. Aztán tegnap kaptam meg az ideiglenes koronámat. Gyönyörűen néz ki, még soha nem volt ilyen szép a fogsorom, de Istem most úgy érzem, hogy soha többé nem fogok tudni rendesen enni, csukva tartani a számat, vagy megcsókolni a férjemet. :( Ráadásul csak 4 hét múlva kapom meg a kiigazított, végleges koronáimat. Mondjátok, hogyan lehet ezzel együtt élni???
Sziasztok!
Nem tűntem el csak vissza jöttem Angliába mert itt dolgozom és problémánk volt az internettel:)
Csak jókat tudok mondani az altatásos kezelésről,és a Doktor Úr is nagyon kedves meg persze az aszisztensek is!Az elején egy picit féltem de csak addig ameddig megvizsgálta a fogaim utána már minden félelmem elszállt!Az altatás rendbe ment 2 óra hosszáig voltam altatva/tömések,gyökérkezelés és 3 foghúzás/ ébredés után nem szédültem nem volt hányingerem!3 napig vérzett az orrom meg a szám is és persze turmixolt levesen éltem:)De megérte mert újra szép a mosolyom:)Mindenkinek ajánlom,hogy merjen elmenni mert nincs mitől félni!És bocsánat,hogy ilyen későn válaszolok!
Engem is érdekelne, hogy ment. :)
Valaki volt Pesten altatásos fogászaton?
Szia Hajca,
nem ismerem a pontos jogszabályokat, de szerintem a körzetben ingyen tömnek, bár hallottam olyat is, hogy bizonyos mínőséget pénzért ajánlanak.
Veled mi történt pontosan? Üdv.
Sziasztok!
Légyszíves segítsetek a véleményetekkel. Ha a körzetemhez tartozó fogászati rendelésre megyek, kérhet az orvos a tömésért pénzt? Sok variációt hallottam már, érdekelne a ti tapasztalatotok is! Köszi a segítséget, elakadtam az útvesztőben :)