Aloe vera gélt ki mire haszálta? Gyomorsavra, stb. is jó? (beszélgetés)
2005 óta fogyasztom az aloe-t, rendszeresen.
A természetgyógyászati alternatív megoldásoknál tudni kell, hogy nem egy korty elfogyasztása után fog csodát tenni, kúraszerű használatával a szervezet megszokja, hogy kap kívülről segítséget, és a szervezet öngyógyító mechanizmusa beindul.
Aloe Vera?
Bizonyára szuper a gyomorsavra, sosem hánytam addig akkorákat, mint amikor elkezdtem inni.:((
Mi "rendszeres" használók vagyunk.
15 éve kezdődő gyomorfekélyt állapítottak meg, mivel a gyógyszereket nem tudom lenyelni alternatív megoldásokat kerestem. Így akadtam az aloe vera gélre, amit kúra szerűen ittam/iszom.
Elmúlt minden bajom! Mellesleg megszabadultam az allergiámtól is.
A lányom ekcéma szerű tüneteket produkált nyaranta a hajlatokban - bőrgyógyász által felírt sok-sok krém hatástalan - szintén gél + kapszula, évek óta tünetmentes. Szintén szinte teljesen elmúlt az allergiája.
A férjem sav túltengés + pajzsmirigy sorvadásból adódó magas (180/120 200/120) vérnyomás. Aloe vera gél + fokhagyma kapszula. Vérnyomás stabilizálódott 130-140/100 körül, gyomor égés, sav túltengés évek óta max 1-1 alkalommal ha túl paradicsomos ételt eszik.
Évente egyszer csinálun mindannyian 1 kúrát, de ezt már az ízesített géllel vagy joucéval, teával kiegészítve, így egyszerre a méregtelenítést is megoldjuk.
Nálunk bevált. Isszuk, kenjük.
El kell azonban mondanom: nem törvényszerű, hogy mindenkinek jó. Van ismerősöm aki allergiás rá.
Egyébként azt mondják az "okosok" ahány éve fennáll a probléma annyi hónapig kell fogyasztani a készítményt.
csak azzal a pro biotikus bogyóval együtt hatásos...szedtem két hónapig, de nagyon drága, pedig én benn voltam az üzletben....
Azóta gyomorsavra Refluxont szedek...