Almás kocka recept


1 kg alma
40 dkg kristálycukor
2 csomag főzős vaníliás pudingpor
4 dl tej
1 csomag négyzet alakú háztartási keksz
20 dkg étcsoki
12 dkg margarin
Az Almás kocka elkészítési módja:
Az almát meghámozom, kiszedem a magházát és apró darabokra vágom., majd a cukorral sűrűre főzöm. A vaníliás pudingot elkeverem a tejjel, megfőzöm, majd az almához keverem, jó sűrűre főzöm. Egy tálat kirakok a keksszel, ráöntöm az almás krémet, újabb kekszsor következik, a tetejét pedig az olvasztott csokival vonom be. Egy éjszakára a hűtőben „felejtem”.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: cirmesitompika, 2009. febr. 3. 14:17
Az almás kocka elkészítési módja és hozzávalói.