Almás croissant recept
Az Almás croissant hozzávalói:1 croissant (töltelék nélküli, natúr),
1 db alma,
1 evőkanál narancslikőr,
1 db tojás,
vaj,
citromlé,
1 evőkanál zsemlemorzsa.
Az Almás croissant elkészítési módja:
Az almát meghámozzuk, kimagozzuk, durvára reszeljük. Kevés vajat hevítünk, megpároljuk benne az almareszeléket. Hozzáadjuk a narancslikőrt, kevés citromlét, majd a felvert tojást és megsütjük. Borssal ízesítjük. A croissant felvágjuk. Beletöltjük a masszát. Kevés vajon megpirítjuk a zsemlemorzsát és az almás massza tetejére szórjuk.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2008. jún. 21. 22:42
Az almás croissant elkészítési módja és hozzávalói.