Allergia SUDOCREM-re? (tudásbázis)
Köszönöm a válaszokat! Doki szerint kizárt hogy a sudocrem legyen a bűnös. Ahogy ő fogalmazott: "háziasszony betegségem" van..:S
Magyarul, tisztaságmánia és állandó vegyszerben nyúkálás, pulussz ehez jött a pelekázás napi x-szer. Úgyhogy kaptam, éjjelre, nappalra, fenntartó és kézmosó krémet...:S most kúrán vagyok és szigorú kesztíűhasználaton, ráadásul kettőn, alulra cérna felűlre gumi...:S remélem elmúlik!
Gondoltam már erre is, csak annyiból tűnt jobb megoldásnak a kesztyű használat, hogy a lányomnak viszont kitűnő a popsijára a sudocrem, így ami még jó a bepanthen vagy a neogranormon, ami neki lehet ugyanolyan jó lenne, viszont az összetevői is ugyanazok így az én esetemben csöbörből-vödörbe...:S
A gyógyszertári popsikenőcstől a leges-legelején kipattogott és a szagáról inkább ne is beszéljünk!
Köszönöm hogy írtál...:)
Sziasztok! Az a gyanúm, hogy a sudocremre allergiás a kezem. 8 hónapos a kislányom, mióta megszületett ezt használom a popsijára. Neki teljesen bevált, gyönyörű a bőre,soha semmi baj nem volt vele. Nekem viszont a jobb kezemem, a mutató, középső és gyűrűs ujjam (amiket pelenkázáskor ugye a legtöbbet használok) teljesen kisebesedett már. Először csak kicsi pöttyök jöttek, hólyag szerűek majd azok kifakadnak és nyílt kicsi sebekké válnak, most már kesztyűben végzem a pelenkázás ezen részét, de már nagyon fáj az ujjam, lassan mindent kesztyűben kell csinálnom.
Voltam bőrgyógyásznál, 2 mp alatt írt vmi gyógyszertári kencét, ami semmit nem segít...
A kérdésem felétek az lenne, hogy tapasztalt e már vki más is hasnolót, mert azért elég furcsa, hogy pont a sudocremre lennék allergiás. Törlőkendőt is váltottam már, azzal nem hiszem hoy gond lenne, babám születése előtt is használtam már magamnak is.
Van vmi megoldás?
Köszönöm előre is!!!
További ajánlott fórumok:
- Parlagfű allergiám van. Mivel enyhíthető? Meddig virágzik?
- Tej allergia: receptek, tünetek, megoldások
- Bőrgyulladások, ekcémák, allergiák
- Parlagfű: tehetünk valamit az allergia ellen?
- A bőrgyógyász ma azt mondta, hogy rühes vagyok, ellentétben a háziorvossal aki szerint allergiám van!
- Próbáljak meg Sudocrem-re váltani?