Allegiás reakció! Segítség... :( (beszélgetés)
Akkor nem tudok segíteni :(
Ha nagyobb lett, akkor viszont mindeképp menj bőrgyógyászhoz. Ne háziorvoshoz. A bőrgyógyász sem kezel megfázást, tehát a házidoki se kezeljen allergiát!
Tiszaújvárosban lakom. Már mindenhol megmutogattam a hasam(házi orvos+ügyelet)Olyan ciki :S
15centivel lett nagyobb a körméret..... :((((
Így van, arra lehetünk allergiásak, amivel már találkoztunk.( tehát már halmozódott) A méhcsípésnél is a 2. a necces. Ott derül ki, esetleg a 3.nál. Az elsőnél nem.
Én is bőrgyógyászhoz mennék. szerintem nem nyúlt ki a bőr ettől.
én inkább bőrgyógyászhoz mennék vele...
egyébként meg csókoltatom a háziorvosod, hogy egy rohadt labort sem csináltat toxinokra....:-//
Fenistil gél-el is kenegetnem kell a viszketés miatt! Alig várom,hogy vissza húzodjon. Mi lehet benne? VÍz?
A háziorvosam azt mondta,hogy nyárra..de az még nagyon sok idő! :((
Jól ki.asztam magammal! :(((((
ebben egyetértünk, nem sokat ér, sőt semmit...
viszont az allergiás reakcióban nem értünk egyet, mert van akinél akkor váltja ki, amikor felhalmozódik x mennyiség a szervezetben...
a fahéj+paprika szerintem amúgyis egy bátor húzás egy készítményen belül...
én tuti elküldeném a képet a forgalmazónak!
Szia!
Én bőrgyógyászaton dolgozom, de úgy tudom, hogy ha allergiás lennél a krémre az azonnal, vagy pár órán belül kijött volna. Meg ezek a paprikás krémek amúgy is kicsípnek.
Szerintem ilyen krémektől amúgy sem lehet sokat várni, bár nem használtam.
A bőrőd már sajna soha nem lesz olyan, mint előtte, hiszen megnyúlt. Tornával biztos többre mész, mint kenegetéssel.
Röviden a történet: 114kg-ról fogytam 90-re, és lógott,lóg a bőr a hasamon. Gondolotam,hogy kipróbálom az Olvia Hot Gélt(paprikás,fahéjas)zsírégető,bőrfeszesítőt! 10napig használtam(vasárnap óta nem kenem) Kedd reggelre hatalmas lett a hasam, piros és őrülten viszket. Tegnapra még jobban megnőtt. Egyik mostani nadrágom sem jött rám,csak az amit 114kg-osan hordam(és az is vágta a hasam) A Doki azt mondta,hogy allergiás vagyok rá, Calciumot kell innom(napi 2x) és kaptam valami allegria elleni gyógyszert. Szerintetek vissza fog húzodni a bőr? Kb.mennyi idő? Iszonyatosan zavar... :( Soha nem volt ekkora hasam.
Kép, erős idegzetűeknek:
fekve: [link]
állva,durva: [link]