Állatkert, és Kis Vidámpark gyereknapon ingyenes?! (persze a gyerekeknek) (tudásbázis)
Egyetértek A 6800ft-os családi jegyár reálisabb lenne a vidámparkban is.
Sajnos egy főnek majd 5 ezer f.t.-ahhoz képest jó sz@r.
Tavaly kapott a párom egy SMS-t ,hogy regeljen a köszönetprogramba,aztán ha küld az ember egy alapdíjas sms-t,akkor kap egy kódot,amivel két ember bemehet egy jegy áráért-mozik,múzeumok,fürdők,kajáldák,és a vidámpark is részt vett ebben a programban.
Az idén is biztos lesz valamikor akció.
A vodafone oldalán kiírják időben.
Köszönet programba kell regisztrálni-menj fel az honlapjukra,ott megtalálod a feltételeket.
Ingyenes a regisztráció.
Szerintem speciel a vidámpark egy kalap @ar. Nincs egában ár-érték arány. akkor már állatkert. Oda a családi beugró 6800, ami sztem elfogadható.
Ingyen kb. a séta van a városligetben...
Bizony nem:(( Mi is mennénk,de négyünknek egy vidámpark 28 ezer forint,-sztem nem ér annyit:O
Olyankor szoktunk menni,amikor Vodafone kedd van,akkor egy jegy áráért ketten bemehetünk.
Állatkertbe pedig kuponokkal megyünk.
Hohóóó a régi szép idők:))
Dehogy ingyenes,sőt-akkor tudják a legtöbbet kaszálni,így még kedvezmény sincsen azon a napon.
Persze vannak ingyenes programok is,de nem az Állatkertben,és a Vidámparkban.
További ajánlott fórumok:
- Állatkertek, állatkerti állatok, Vadasparkok, Nemzeti Parkok bárhol a világban. A, B, C-ben .
- Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek gyerekeknek
- H1N1 oltás - csecsemőknek, gyerekeknek
- Versek gyerekeknek
- Gyerekdalok. Tényleg szükségük van ilyenekre a gyerekeknek, egyáltalán szeretik őket?
- Miért tiltja az egyház a gyerekeknek Harry Potter filmeket illetve könyveket?