Állat utazása buszon, mit tennétek ebben a helyzetben? (beszélgetős fórum)
Most elojott egy regi emlekem, draga cicamrol aki meghalt mar.
Anno en is busszal voltam ivartalanittatni a kozeli varosba.
Utazotaskaba tettem, egy kis rest hagytam. O eleve felos macska. Az utazotaskaban vegig keservesen nyavogott, es ugy ugralt, hogy alig birtam tartani a taskat. Mindenki minket nezett.
Akkor nagyon sajnaltam szegenyt, es eleg ego is volt, de mara egy kedves emlek lett.
Ami most atmelengette a szivem. Koszi, hogy leirhattam :)
ui.: szerintem vidd busszal, a sofor meg fogja be, smmi koze hozza, hogy zavarja az utasokat.
Engem is zavar sokszor az oregasszonyok pofazasa, a tinik rohogcselese, vagy a krakogas, fogszivas.
Úgy is nehéz a búcsu :(
A kedvess Kócikám meg elbujt valahova meghalni.Na az iss nagyon rossz volt megélnnem.
Itka intelligens volt.
"Tippet adni nem tudok, de műtét előtt ne nyugtatózd le, mert lehet az általad beadott nyugtató és a doki által adott altatót leparitzzák egymást és a cicó örökre elszenderül :( "
Akkor ezért nem adott a doki nyugtatót, mikor kérdeztem. Csak épp ezt nem mondta el. Köszi, hogy elmondtad. Tiszta hülye vagyok, hogy erre nem gondoltam.
ja, akkor még kómásak, azért írtam, hogy visszafele már mehetnek busszal is, cicának totál mindegy lesz
sőt a dokim nem is szokta javasolni, hogy amíg teljesen éberek nem lesznek kivegyük a hordozóból, mert esnek-kelnek és megsérülhetnek ha nem figyelsz rájuk... csóri Matkányom majdnem legurult a lépcsőn :DD pedig már tök ébernek nézett ki, de összekeveredtek a lábai
Tippet adni nem tudok, de műtét előtt ne nyugtatózd le, mert lehet az általad beadott nyugtató és a doki által adott altatót leparitzzák egymást és a cicó örökre elszenderül :(
Egyébként van macskáknak is nyugtató, anyuéknak régen perzsájuk volt és mikor nyaranta lenyírtuk a doki adott pici kék bogyókat, 5 szemtől úgy beállt a macska hogy dorombolva tűrte a nyírást
Én a helyedben bevállalnám a taxit, persze előtte leegyeztetném velük, hogy balhés cicát viszünk, visszafele meg simán viheted buszon, még úgy is aludni fog
Megtaláltam!
Autóbuszba bevihető élő állatok
Az autóbuszba bevihető élő állatok és szállításuk feltételei:
egy kutya/autóbusz, szájkosárral és pórázzal ellátva, kivételt képeznek a vakvezető, valamint a rendőrkutyák, melyek szájkosárral és pórázzal ellátva egy utas/egy kutya vihető be az autóbuszba,
halak, a víz kiömlése ellen megfelelően biztosított tartályban,
kisebb madarak, papagájok és galambok, kalitkában elhelyezve,
egyéb apró állat kosárban, ládában vagy más alkalmas tartóban,
egy vadászsólyom, védősapkával ellátva.
Az állatok szállítására használt eszközök (tartály, kalitka, kosár, láda stb.) tömege, terjedelme stb. nem haladhatja meg a kézipoggyászok szállítási feltételeire meghatározottakat.
A VOLÁN a forgalmi viszonyoktól függően az élő állatok szállítását tovább korlátozhatja.
Élő kacsa, liba vagy pulyka az autóbusz utastérben nem szállítható.
Beteg állat az autóbuszba nem vihető be.
Az autóbuszba bevitt élő állatra az utasnak kell felügyelni. Ha élő állat az utasokat magatartásával zavarhatja vagy számukra kényelmetlenséget okoz, a VOLÁN az élő állatot a szállításból kizárhatja.
Az élő állatban bekövetkezett, valamint az élő állat által harmadik személynek okozott kárért a VOLÁN csak jogszabály alapján vagy vétkessége esetén felelős - a kézipoggyászra vonatkozó feltételek szerint.
Hozzánk kijön 1 macskához is, de nem ivartalanítási műtétre. :DD
Ő meg arra vinné a macskákat.
Te is szereted a cicusokat?
Örvendek :))
További ajánlott fórumok:
- Miért a magas és vékony férfiak vannak a leghátrányosabb helyzetben párkeresés terén?
- Mi lesz azokkal a fiatalokkal, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudnak saját lakáshoz jutni?
- Azthiszem a gyerekem skizofrén! Van valaki hasonló helyzetben?
- Az első babánkat várom és közben a férjemnek viszonya van. Mit tegyek? Volt/van valaki ilyen helyzetben?
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Ki érti ezt? Egy rendkívüli helyzetben segítségeteket kérem