Állást keresek! Megéri személyi bankárnak lenni? (tudásbázis)
Ja, személyi bankár..ez olyan mint a higéniai aszisztens...vagy a területi megfigyelő...
a csúcs a pénzügyi tanácsadó... elég bármilyen érettségi..aztán vergődik szerencsétlen, mert nem érti a történéseket.
a személyi bankár jól hangzik, de minimum diploma kellene..mert a szemébe kell nézni az ügyfélnek, aki szeretne jól járni..nos, ez mint tudjuk, nem megy.
Ennek semmi köze a biztosításhoz. Ez speciel egy nagyon jó dolog, jó lenne, ha mindenki, akinek saját tulajdonú ingatlana van, megengedhetné magának, hogy legyen lakásszámlája. Minden kiadásod 30%-át az állam adja ajándékba.
Nekem van ismerősöm, aki nagyon jól megél belőle.
Ez nem állás, hanem munka. A kettő messze nem ugyan az. Aki állás az fix fizetésért van, nem jutalékért. A munka pedig az, amikor valaki vállalkozó, és netán jutalékot kap.
Ha te állást keresel, akkor neked nem való ez a fajta munka. Itt nincs fix fizu, itt a kőkemény talpalás van, és el kell tudni viselni, hogy százszor fognak nemet mondani.
Annyi biztosítós van, hogy Dunát lehetne rekeszteni belőle.
Aki nagyon talpraesett, kellően nagy a rábeszélő képessége van esélye, hogy megél.
Gondolkodj el, milyen biztosítást és kinek tudnád eladni. Ha az ismerőseidet bevonod, MERT tényleg úgy érzed szuper jól jár azzal a formával, akkor marad-e potenciális ügyfékörl számodra? Én sosem kötöttem még házaló ügynökkel szerződést, a családomban sem jellemző.