Allando reggeli hasmenes (beszélgetés)
Gasztroenterológiára kérjetek beutlót, ott a hasmenés okát kivizsgálják.
Szerintem a köszvénnyel is orvoshoz kellene fordulni!
A természetgyógyászat csak hosszú távon hat.
Tévedsz.
Az orvosok vizsgálnak- vért, székletet, belső szerveket ultrahanggal, stb.
Igen, néha nehéz a pontos diagnózis és nehéz a szemlyre szabott kezelés meghatározása.
Te találgatsz. Lehet, hogy átmenetileg rálelsz valami félmegoldásra, de ott bent a beleidben valami nem okés...
nem ettem erlelt sajtokat, tojast, disznohust (semmi valtozatban), nyers zoldseget (sali, paradicsom stb) es semmi zsirosat.
Tejet bevallom ittam neha a dieta alatt is, tehat valoszinuleg az nem okoz gondot.
:( :( :(
milyen diétát tartottál? mi az,amit eddig nem ettél?
tej, tojás, liszt stb...
sajnálom, én is küzdök, de nálam nincs megoldás, el kell fogadnom (igaz nekem napi egy ilyen van, a második)
majd írd meg nekünk, mit mondott a doki!
nekem meg a kontroll uh-n azt mondja a doki, hogy ez nem azért van, menjek gasztrodokihoz! válaszom: ???? eddig semmi bajom nem volt, azóta van, nah nem mentem, inkább elbeszélgettem epeműtöttekkel, és hát a legtöbb ember hasonlóval küzd, aztán meg is találtam ugye a tudományos választ a problémára, éjszaka nincs tápanyag, ami felfogja az epét, folyamatosan folyik, így az első étkezés után zsupsz ki (jó maró, király!!!) - de nem részletezem
Nekem szülés után volt három héttel, életmentő, iszonyatos görcseim voltak, halálközeli élmények, pár nap és ráment volna a hasnyálmirigyemre - terhesség alatt alakult ki, tele volt kővel, meg se számolták... negyven körül feladták.
az én epehólyagomat ezért nem javasolja a gasztrós kiműttetni, pedig teli van kővel.
azt mondta, hólyag nélkül méginkább menni fog a hasam.
Nekem konkrétan epeműtét óta van ilyen problémám, de nekem az első étkezés után teljes visszatarthatatlan HM(ha van étkezés előtt is, az normál), azt mondták műtét utáni féléves kontrollon, hogy kizárt - azóta már elég sok epeműtöttel beszélgettem erről, és 80%-uknak van, ha nem is napi rendszerességgel hasonló tünete (éjszaka felgyűlik az állandóan ürülő epe, és az távozik az első friss étkezés után) - tényleg gáz az ilyen:( - az egész életedre rányomja a bélyegét.
Csak azért írtam, bár gondolom voltál hasi uh-n, hogy epéddel esetleg nincs-e probléma, bár annak más tünetei lennének...
koszi, megprobalom a probiutikumot is akkor.
Vmi òfonya kivonatot kaptam a gyogynovenyestol. Mindenesetre kozben lefoglaltam az ujabb gasztroenterologiai vizsgalatot jovo hetre :( Most mashoz...hatha... koszi
én biztos be sem szedtem volna. mit kaptál egyáltalán?
legjobb még, ha elkezdesz valami probiotikumot. de nem várj pár naptól csodát, majd ha már 2-3 hete, 1 hónapja szeded és még mindig nincs javulás, akkor lehet csak abbahagyni azzal, hogy az sem használ.
javaslom a protexit vagy a progastrot.
a normaflore nem sokat ér.
igen ezek is megvoltak.
Tegnap gyogynoveny boltban voltam, kaptam ket cseppet, elmondtam nagyjabol mi a szitu. Meglatjuk ezek hasznalnak-e vmit. De mar aaaaaaaannyira elegem van!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek normális az állandó pépes széklet, illetve állandó hasmenés inger ami már egy éve tart?
- Kinek segített a probiotikum minden reggeli hasmenés miatt?
- Állandó hasfájás, hasmenés. Mit tegyek?
- Krónikus reggeli hasmenésnek mi lehet az oka?
- Minden reggeli hasmenés volt már valakinek?
- Vizsla kutyusom 2. szor tüzel, de ma arra jöttem haza, hogy kihányta az egész reggelijét, és hasmenése volt, ez normális?