Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » All you can move kártya. Hallottál róla? Ha használod, hova jársz vele? fórum

All you can move kártya. Hallottál róla? Ha használod, hova jársz vele? (tudásbázis)

2011. febr. 23. 00:11

nekem is! baromi jó, Nobel-díjat adnék annak, aki kitalálta! egy kártya és oda mész és annyiszor sportolni ahányszor akarsz. Én két, három helyre is járok, eddig három helyre vettem meg a bérletet, erre kerestem, de hát szeretek úszni, aztán szeretek spinningezni és a profi jóga is kell. na ez nincsen egy helyen, de így ezzel igen.

És havi 7900-et fizetek, és olyan helyekre járok, ahol egy huszas a bérlet.

Sportmaxba járok, meg a Momba és a mandalába különben.

2011. febr. 2. 18:43
Szia! Én pont ma írtam alá. Nekem azért éri meg, mert az S-ses csomaggal (6900) a házunkkal szemközti konditerembe is járhatok. A munkából hazafelé pedig még vagy 3 hely + 1 uszoda is beleesik. Úgyh nekem 2011 a mozgás éve lesz! :)
2011. febr. 2. 12:08

Sziasztok!

Ez egy olyan kártya, amit a partner cégeknél lehet igényelni. Van pesti és vidéki verziója. Egy kedvező havidíjért rengeteg sportlétesítmény látogatható vele.

Ismeritek? Hallottatok róla? Ha van köztetek olyan, aki használja, melyik csomaggal hova jár?:)

2011. febr. 2. 12:07
All you can move kártya. Hallottál róla? Ha használod, hova jársz vele?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook