Alkalmassági vizsgálat (beszélgetés)
Sziasztok! Tudom tudom régi poszt, de hát ha van itt még valaki? Ez lett az eredmény a széklet mintának. Szerintetek mit jelent?
A szokványos E. coli baktériumok sem tenyésztek ki. Ismételt vizsgálati minta beküldése javasolt.
hát, ez újabb 3 ezer ft-omba fog fájni... :(
Az edény a szokásos volt, és igyekeztem sterilen állni a dologhoz-saját érdekemben. Hát, nagyon köszönöm a válaszokat.
értem én, hogy nem itt kell erre választ keresnem, csak gondoltam, hátha valaki ért hozzá... Köszike a válaszokat!!!!
Sanszos, hogy újra kell csinálni, de mi van, ha ugyanez lesz az eredmény?! Az vajon lehetséges? vajon milyen okok miatt "értékelhetetlen". Mielött bármit írtok, közlöm, h felmentem egy ilyen jellegű oldalra, és le volt írva, fehéren -feketén pár dolog erről (egy prof. írta le), de pont ilyet, ami nekem volt írva, nem találtam...
engem az utolsó mondat aggaszt...
hogy nem értékelhető. Mert ha jó lenne, nem azt írnák, hogy a lelet negatív?
Tudom, sziasztok, h korán reggel ez nem egy jó téma, de nagyon bossaznt, na meg érdekel is. Jelentkeztem egy melóra és alkalmassági vizsgálatra küldtek, ahol is amikor megkaptam a széklet eredményt, nem igazán értettem mit is jelent, a lelet tartalma. Ebben kérnék segyítséget, ha esetleg valaki értene ehhez.
szóval a leletben ezt írták:
A szokványos E. coli baktériumok egyáltalán nem tnyésztek ki.
A vizsgálati anyag nem értékelhető
További ajánlott fórumok:
- Ha fekete ruhában megyek a pszichológiai alkalmassági vizsgálatra, akkor eltanácsolnak?
- Munkahelyi alkalmassági vizsgálaton gond az inzulinrezisztencia?
- Masszőr képzésbe jelentkezőknek van egészségügyi alkalmassági vizsgálat? Mi számít egészségileg, minek kell feltétlenül rendben lennie?
- Orvosi/egészségügyi alkalmassági vizsgálat ára, ki végezheti?
- Mennyibe kerül most egy orvosi alkalmassági vizsgálat, lejárt jogosítvány esetében?
- Ha elvesztettem az oltási kiskönyvemet, hogyan tudom igazolni az oltásaimat alkalmassági vizsgálathoz?