Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Aljasságnak érzem, hogy megmondtam neki. Így már nem csak... fórum

Aljasságnak érzem, hogy megmondtam neki. Így már nem csak... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

2023. máj. 31. 20:29
Ne érezd aljasságnak. Ha nem mondod el baj lesz akkor váratlanul éri, így legalább fel tud rá készülni....
20. Regin_a (válaszként erre: 17. - Fórumnyitó (anonim))
2023. máj. 30. 15:55

Véleményt irtam, de lehet akár kifogás is, ha nem tudod kifejezni a gondodat, gondolataidat

Elfogadom ha "kiírod" magadból, de akkor tedd érthetőbben és ne csodálkozz ha bárki ellenvéleménnyel van.

Milyen "kettő" vallomás?

19. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 18. - 94a06e9696)
2023. máj. 30. 15:45
18. 94a06e9696 (válaszként erre: 17. - Fórumnyitó (anonim))
2023. máj. 30. 15:34
Mivel azt sem tudjuk, hogy ki az, akinek elmondtad, és pontosan mit is, mert az, hogy betegség az elég tág témakör, szóval nem lehet tudni, hogy ez helyénvaló volt-e vagy sem. Tehát lehetsz selejtes is, meg nem is :DDD
17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 16. - Regin_a)
2023. máj. 30. 15:23

Ez kettő vallomás.

Ha kifogásod van ellene, kérlek görgetés tovább.

Egyrészt úgy dolgozom fel a dolgot, hogy kiírom magamból, másrészt érdekel, hogy vajon mennyire lehetek selejtesen összerakva.

16. Regin_a (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
2023. máj. 30. 15:08

És ide miért nyitottad ezt a témát, hogy igazat adjanak neked, az önmarcangolás terhét többen átvegyék azzal hogy igazt adnak neked vagy éppen forditva?

"Azért vannak a jó barátok"

[link]

Hátmég az ember párja, férje! Kivel cipelnéd az élet terhét ha nem vele és fordítva

2023. máj. 30. 14:13
Mindig az a helyes amit az adott pillanatban érzel. ki kell mondani a dolgokat!!!Óriási megkönnyebbülés. Én amit gondolok és érzek legyen az pozitív vagy negatív érzelem most már mindig kimondom nem érdekel hogy a befogadó a másik oldalon hogy reagálja le. Az már az ő dolga.
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Perzsacica)
2023. máj. 30. 12:13

Igen, az eszem tudja.

De akkor is nagyon sajnálom, hogy ilyent kell neki elmondani. Önzőnek érzem magam, hogy elmondom, és nem egyedül birkózok meg a teherrel.

2023. máj. 30. 11:25

A betegséget többnyire nem mi okozzuk magunknak, az esetleges rosszabbodás sem tőlünk függ - általában.

Ha a társ ebben is társ akkor mégis jó , hogy tud róla.

Őt csak a tudat terheli de nem maga a betegség és ha az életviteled során lehet segítő módon beavatkozni akkor közösen ezt sokkal könnyebb megtenni. Ennek alapján helyes , hogy megosztottad vele.

Nyilván fordított esetben te is szeretnéd tudni az ő betegségét.

Ilyenkor az ember úgy alkalmazkodik , hogy ha bármiben is segíthet azt meg tudja tenni. Sokszor elég megbeszélni a teendőket és fontos az is , hogy akár előre fel tudjon készülni (lelkileg, anyagilag, munkaügyileg, családilag).

Egyébként meg javulást kívánok és kitartást!

2023. máj. 30. 11:19

Én azt érezném aljasságnak, hogy ha nem mondaná el a hozzám közel álló személy, hogy baj van. Ha a társam nem avatna be, akkor egy világ omlana össze bennem, hogy nem tartott megfelelő partnernek ehhez.

Bár az aljasság szót még így is keménynek érzem.

Én azt gondolom, hogy jól tetted, hogy elmondtad!

Kívánom a legjobbakat nektek!

2023. máj. 30. 11:05
Ettől függetlenül aljaságnak érzem, hogy ezzel terhelem.
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Perzsacica)
2023. máj. 30. 11:04

Betegség, amiről persze tud, de az, hogy van rosszabbodás is, az azt vetíti előre, hogy lesz is.

Szóval hiú ábránd, hogy megáll a dolog.

2023. máj. 30. 10:48

Ha egy betegségről vagy egy munkahelyi problémáról van szó akkor nem aljasság.

Ha viszont megcsalás volt a téma akkor az, maga a tény is az és a vele való eldicsekvés :legyen a te terhed, miközben én jól éreztem magam . De amúgy meg jó ha mosol-főzöl rám , ez a kiíróra nem vetne jó fényt.

2023. máj. 30. 09:25
Őt is érinti a dolog? Akkor helyes volt, hogy elmondtad.
7. papája (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. máj. 30. 09:05

Azt mondják, a megosztott öröm dupla öröm.

A megosztott bánat fele bánat.

A baj az, hogy ez a megosztás leginkább csak a dicsekvő, vagy panaszkodó személynek jelent örömöt, vagy megkönnyebbülést.

6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Nilem023)
2023. máj. 30. 08:36
Így igaz.
5. nilem023 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. máj. 30. 08:00

Nem folythatunk mindent magunkba mert az tönkretesz.

Együtt minden sokkal könnyebb!!!

4. nilem023 (válaszként erre: 2. - 39cb60bede)
2023. máj. 30. 07:58
Én úgy értelmezem, hogy a vallomás írója viselt vmi terhet/vmi titok, betegség/, amit aztán elmondott másnak akinek ez szinten teher lett és esetleg bánatot okozott neki.Ezt most, hogy elmondta neki megbánta.
2023. máj. 30. 07:33
Én sem értem.🤷🏻‍♀️
2023. máj. 30. 07:10
Én nem értem ezt a vallomást....

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook