Alig eszik a lányom! (beszélgetés)
Az én kisfiam 19 hónapos...szintén nem evő.A dokinénivel mindent kipróbáltunk,vitaminokat,vasat..de semmi nem hozta meg a hatását.Viszont van egy jó étvágy gerjesztő enzim készítmény,a neve Sanzyme,ami nagyon bevállt nálunk.Nem lett egy zaba gép,de sokkal jobban eszik.
Csak azt nem tudom,hogy Magyarországon kapható-e,mert én Romániában élek....nálunk is csak most jelent meg a patikákban.
Az én fiam se akart enni soha. Úgy kellett az ennivalót belekönyörögni.Teljesen ki voltam idegileg , mert féltem hogy éhen hal. Volt hogy délutánra éhezett meg csak. Vitamint adtam neki és azt amit legjobban szeretett, Nutellás kenyeret. Ma már 12 éves és egészséges.
Nem kell erőltetni az evést ma már tudom , mert stresszt vált ki akkor minden étkezés a gyerekben.
A gyerekek csak annyit esznek, amennyire éppen szükségük van. Rábeszélni az evésre, kínálgatni nem jó semmiképp, apró kis trükkökkel lehet meghozni nekik a kedvet/étvágyat, mint pl. szépen kidíszíteni az ételt:
Vitaminok javítanak az étvágyukon, ráadásul most, hogy bekerülnek a közösségekbe, ellenállóbb is lesz a szervezetük.
Az én kicsim is rossz evő,válogat,keveset eszik.
De nagyon nem aggódom,mert jókedélyű és egészséges.
Sziasztok!
Az én kisfiam 4 lesz és ő is alig eszik valamit.Én most az oviban bízom hogy a többi gyerek majd motiválja.
Sziasztok!
Most lesz 3éves a kislányom szeptemberbe megy az oviba nagyon félek, hogy ott se akar majd enni.Ha van ötletetek kérlek irjatok.
További ajánlott fórumok:
- Két és fél éves lányom SEMMILYEN húst ne eszik meg. Régebben szerette. Erőltessem, vagy hagyjam rá?!
- 3, 5 éves lányom nagyon keveset eszik. Van valakinek ötlete? Esetleg másnál is előfordult ez?
- 3, 5 éves kislányom nem eszik zöldséget, gyümölcsöt!
- 4 hónapos kislányom még mindig eszik éjszaka. Hogy tudnám erről leszoktatni?
- 21, 5 hónapos kislányom napok óta szinte semmit nem eszik! Mit tegyek?
- 3 éves kislányom nem akar enni alig eszik valamit teát viszont rengeteget levest néha megeszi .Mitől lehet étvágytalan, miért nem eszik?