Alföldi Róbert jó pasi? (beszélgetés)
Kinézetre igen!
De az, ahogyan az X-faktorban letorkolja azokat a mentorokat, akik az ő versenyzőjét kritizálni merik, és nem engedi, hogy végigmondják, amit elkezdtek, ... szóval az már egyáltalán nem tetszik!
Ez a fajta viselkedés a szememben már eleve visszatetsző, elemi udvariassági-műveltségi hiányosságot jelent. Szerintem.
Szimpatikus ember. Nem tudok ferfikent ranezni, mert
meleg. De szimpi, szivesen baratkoznek vele.:)
Ezt nem értem.
Ja, hogy Robit minősítettem ezzel?
Hááát igen.
IMÁDOM, de ilyen áron nem kellene a családba.:)
Nem minősítettem, hanem a véleményemet írtam.
De azért azt nem árt tudni, hogy nem vagyunk egyformák, ezért az ízléseink eltérhetnek.
Viszont akkor a te kedvedért másképpen fogalmazom:
Nagyon korrekt, jó fej embernek tartom, de nekem személy szerint nem jön be.
Remélem ezzel nem sértettem meg senkit sem. :)
Jó kacarászást: Alföldi nagyon helyes férfi!!!
A kérdés komoly, úgyhogy a válaszokat kérjük nem minősíteni, mindenki a maga véleményét
mondja. DDD
Bocsi, most pottyantam hosszú idő után vissza, és nem is olvastam végig a fórumot....., mert minek is???
Ez tényleg komoly kérdés? :D
Tévedés ne essék. Nagyon korrekt embernek tartom......, de, hogy jó "pasi"? :) Nevetnem kell.
Nem en minösitettem le a hölgyet hanem ö sajat maga ahogy hozzam anno vislekedett.
En nem kertem magam e vilegra ha mer itt vagyok szeressen es ha arra is keptelen akkor adjon oda valakinek de bantalmazon . En rajatm keresztul nem elhette az eletet hogy ma sajnos sok annya szeretne elni .
Jó, te tudod, csak furcsálltam, hisz te is okos, művelt nő vagy, csak ez az anya-leminősítés nem akar összeállni.
De ezt tényleg te tudod:))
Igen , rossz volt magamnak csak is magamnak köszönhetem azt akive lettem ki ma is vagyok.
En nem rosszat irok en az igazat , baj ? Latod mai vilagban keves ember meri biralni ki mondani azt hogy diszfunkcionalis volt a szulö .
Mind orvos sem volt a csucs , mezei mind a többi hasonlo sorsu kolegai kik annelkul hogy megkerdöjelesztek volna valaha is a rendszer jatek szabalyait követek mind a birkak.
Igen is inkab ket meleg ertlemisegu szeleslatasu egyenek neveltek volna mennyivel elmenyel emocioval ertelemel es megertesel gazadagabb lett volna a sorsom. Egyszeruen egy boldog gyerek korom lett volna .
Cserebe az ö vagyainak elveszet iluzioinak kellet volna megfelelnem ha egy kicsit is gyengeb lettem mind gyerek. Van egy adoptiv öcsem öt megtört csunyan es ö marmint az öcsem egyanugy megtörte a csaladjat . Van neki harom Xanox gyereke - fiatalok De ! van nekik mernöki diplamjuk ( de jo hogy tud veluk dicsekedni ) az mar az erem masik oldala hogy a " gyerekek " ott hagytak szep kis hazajukat es mind mernökök az egyil mosogat egy indiai restibe nem messze Londontol a masik meg öregothon apolo ( no koment ) tehet ez volt a igazi neveles ....
Tehat akkor milyen is az anyukak ? hanyon reszolgalnanak arra hogy egy kicsit vissza tekintve lassuk az igazi mivoltjat ? amikor a 1 - 2 ker repultak a pofonok tiltasok elhangzottak a komandok stb.Kicsit hosszuea sikerultde bocs.
Ez az alando ferfias es nöies , miert ? miert kell ezt enyire hangsulyozni ?
Igenis en meg soha nem tatlkosztam se bunkoval se szuklatoval közulluk .
Van ket szomszedom kik egyutt nevelnek gyereket hanyszor dacara a koromnak es rossz gyermek kornak hiaba diplomas volt az anyam de messze nem volt olyan amilyenek kellet volna lennie .
Ezert mondogatom hogy inkab felnöni egy ilyen csaladba mind ahol a gyerekek szenvednek.
Iszakos apa ideg beteg anya stb.
Ha megnéznéd azt a 2 topikot, garantált lenne a nevetés.
Még a 12 éves keresztlányom is azt kérdezte, hogy a képen a srác ugye a fiúkat szereti?