Albérlő be tud a lakásba jelentkezni a főbérlő tudta nélkül? (tudásbázis kérdés)
mármint a főbérlő aláírása nélkül...
de a tulajdoni laphoz sem kellett aláírás, úgy rémlik. mióta itt lakunk nem is találkoztunk a főbérlővel...
Nos, amikor mi bejelentkeztünk ide (férjem állandó, én csak tartózkodási címet kértem), be kellett menni a helyi földhivatalhoz, ki kellett kérni a lakás tulajdoni lapját (asszem 5000 ft volt tavalyelőtt). Ahhoz kellett a tulajdonos engedélye - vagymi, azt férjem intézte.
Aztán az okmányirodába ezzel az egy lappal már mindketten bejelentkezhettünk erre a címre.
Szerintem ott kellene érdeklődnie,ahol a tulajdona van.Én ott érdeklődtem.
hisz ha annál az önkormányzatnál érdeklődtem volna,ahol állandó lakcímem van ott úgy sem tudtak volna válaszolni.
amikor mi bejelentkeztünk anno, a tulaj telón is értesítve lett!
de mint tulajdonos bemész ományirodába: x címen ki van bejeletkezve, megkérded
Tényleg csak egy aláírás kell hozzá.
És azt a kutya sem nézi,hogy eredeti-e:((
Ha kételyeid vannak,menj be az önkormányzathoz személyesen,telefonon nem adnak felvilágosítást.
(nekem legalább is nem adtak)
Nem ellenőrzik az aláírást
Amikor én bejelentkeztem az albérletbe, bevittem a lakcímváltozás bejelentő lapot és ott helyben megcsinálták a lakcímkártyát, ami ugye hivatalos okmány. Nekem nem is a tulaj írta alá, hanem az anyja...
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Albérlő a tulajdonos tudta nélkül bejelentkezhet a lakásba?
- Mi az a kommunális adó? Azt ki fizeti? A főbérlő vagy az albérlő?
- Nem enged be az albérlő a lakásba. Mit tehetek?
- Az albérlő vagy a tulaj fizeti, ha valami tönkremegy a lakásban?
- Apartmanok bérbeadása, mint főbérlő albérlőnek