Albérlet- ha nem jelentkezhetek be igénybe vehetem e a jutattásokat? (tudásbázis)
sajnos ez a beidegződés a tanácsi rendszerből és,fusd át gyermekvédelmi jogszabályokat:-))
iszonyú nehéz kirakni nemfizető kiskorúgyerekest,de még gyerek nélkül se könnyű,ha mar be van jeletve és mi védi a tulajt a kaució? amit egyre többen meg se akarnak fizetni vagy talan a zálogjog,ami már személyes tárgyakra vagy munkához szükséges tárgyakra nem terjedhet ki???:-))tehát pl már egy notebookra nem terjedhet ki?:-))
teljesen igaza van a tulajdonosoknak,aki bejelentkezni engedi,nagy kockázatot vállal
en hal"istennek nem vagyok rászorulva arra,hogy kiadjak és ez nem fog változni
miert itt kérdezősködsz,a szociális osztályon minden kérdésre választ kapnál:-))
a gyermekvédelmit megkapod,nem lakcímhez kötődő ellátási forma:-))
értelemszerű a lakásfenntartásihoz bejelentett lakcím kéne
amúgy nem az adó miatt nem akarjak a tulajok bejelenteni az embereket,hanem a családvédelmi jogszabályok miatt!ugyanis a nemfizető gyerekest szinte lehetetlen kitenni!!!!ez a szomorú igazság
"én főbérlő vagyok, és azért minket is meg lehet valahol érteni,
Megértelek. Anyám is kiadja a lakást. Voltak álmai, ilyesmik: 3 havi kaució, gyerektelen,mert a gyerek szétbarmolja a lakást, 60-70 ezer/hó, és egyébként csak fizessen, ne fogyasszon.:)
Kapott 2 csajt, havi 50 ért, mert nem volt több pénzük, de rendesek.
Mi meg fizettünk havi 50 et anno, és olyan penészes volt a fal, hogy amikor elmentünk és a festő megpróbálta a tapétát átfesteni, leesett. eláztattuk az alattunk lakót, de a főbérlő, úgy csináltatta meg a fürdőszobát, hogy 6 féle csempe, 4 toldás a csőbe, mert ő nem ad ki 1000ft ot sem.. (a dugulás, már az előzz 4 albérlőnél is megvolt). A tűzhely rózsából 4 helyett 1 volt jó, a konyhában nem működött a konvektor. Mondtuk neki, veszünk egy új tűzhelyt amilyet akar, és lelakjuk ha kell részletbe, de nem lehetett, mert vagy a tűzhelyt vagy a konvektort javíttatja. A szerelő meg ismerte, és vagy 3 éve mondta neki, hogy cserélni kell mert javítani nem lehet. feketén fizettünk, ő meg nem adózott utána, mert azt is sokallta, pedig mint nyugdíjas 200 ezerig adómentes volt, a többi után is csak huszonegynéhány százaléknyi adót kellett volna fizetnie. Ő meg egy böszöm terepjáróval járt egy közeli településről, a hegytetőn meg kacsalábon forgó kecója volt.
Ha nem ilyen főbérlők lennének, még most is bérelnénk, és a pénzünket visszaforgattuk volna a vállalkozásunkba.
Most munka miatt bérlünk egy kis lakást Pesten, nagyon jó feltételekkel, a tulaj nagyon rendes,e gy idős hölgy. Látta, hogy az ágy kényelmetlen, és vett egy másikat 60 ezerért, mi pedig 55 ért béreljük. Ha valami elromlik hívja a szerelőt és javíttat, az nem a mi feladatunk. Normális helyeken ez így szokás.
Minden hozzáállás kérdése.
Kisvárosban lakunk.. és egy másik kisvárosba mentünk volna mert ott olcsóbb az albérlet.
A gázártámogatás most megszűnik, igaz???
Nem figyeltem a politikát az utóbbi időben anélkül is van min idegeskedni.
Martian.. hát nem tudom, ha így parázol hogy érdemes e belefognod?
sziasztok
azért kotyogok bele a fórumba mert látom itt főképp albérlők írtak
én főbérlő vagyok, és azért minket is meg lehet valahol érteni, van egy x milliós kéglid ahova beengedsz egy számodra addig vadidegen embert, és nem lehet tudni ki milyen lesz majd később, és senki nem akar cirkuszt
én csak most kezdek bele, és mit ne mondjak rendesen parázok az egésztől, és itt most nem a bejelentkezés engedése, nem engedése a fő kérdés egyelőre nálam
Nem vehetsz igénybe semmit, csak az állandó címeden.
Amikor bérlakásban éltünk, megmondtuk a tulajnak, hogy vagy bejelent, vagy elmegyünk, hisz sem a gyerek óvodai elhelyezése nem volt lehetséges, de még a postán sem tudtuk átvenni a leveleinket.
ez egy régi beidegződés, még a tanácsi rendszerből, miszerint ha bejelent akkor ki már nem tud rakni, de ez nem igaz.
Hát a lakásfenntartásit nem hiszem, mert ahhoz számla kell.
A gyermekvédelmi juttatás nem számlához kötött, legalábbis eddig nem volt.
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Szigethalom és környékén élő kismamák és anyukák jelentkezését várom.
- Mi történt? Miért nem jelentkezik?
- Háztartási segitséget vennék igénybe, a jelentkezőt nem ismerem. Mire figyeljek, tanácsokat kérek