Háztartási segitséget vennék igénybe, a jelentkezőt nem ismerem. Mire figyeljek, tanácsokat kérek (tudásbázis)
Sajnálom hogy nem pécsi vagy, mert akkor tudnék ajánlani..
Nem tudtok valakit, aki Szegeden ilyet vállal és teljesen megbízható?
Tökéletesen értem amit mondasz, igazad van elmegyek hozzájuk. Albérletben laknak, de a tisztaság és az igényesség egy pillanat alatt felmérhető, és legalább alaposabban megismerhetem, beszélgethetek vele. Igy már nem annyire lutri.
En elmennek hozza, es megneznem a korulmenyeit. Pl. milyen a sajat kornyezete, abbol tudsz kovetkeztetni. Es megneznem azokat az embereket is akikkel egyutt el. Tudom hogy hulyen hangzik, de lehet valaki tisztesseges, ha mas a csaladjaban beleviszi valami rosszba. Remelem ertheto hogy mit akarok mondani.
Én nem engednék be idegent a lakásomba/házamba..csakis ismerős által ajánlottat..azt is úgy, hogy a lakásban vagyok..nem kulcsot adok!
Ha bármi kár ér..a biztosító nem fizet!
Sajnos a mai világban gyanakvónak kell lenni!
Köszönöm. Hasonlóan gondolkozom én is. Kisvárosban lakom, elmondása szerint egy hónapja költözött ide. Szimpatikusnak tünt, de nem tudok róla semmit.Tanácstalan vagyok, szeretnék jól dönteni. Ha a lakóhelyén érdeklődnék sem hiszem, hogy egy hónap alatt igazából meg tudták ismerni.
Nálunk vidéki kisvárosban olcsón lehet segítséghez jutni, ha valaki akar. A munkahelyi takarítónk maszekban vállal ilyesmit, 500Ft/óra. Gyors, pontos, megbízható, és csodálatos munkát végez:) De ez nálunk van.
Ha jól emlékszem anyunál a takinéni 2000Ftot kér egy órára, de szépen dolgozik és bármit megcsinál.
Én is szeretnék igénybevenni néha egy kis segítséget, nagytakarításra. Eddig még nem mertem kipróbálni. Igazából azt sem tudom, hol keressem, és honnan tudjam, hogy megbízható.
Mennyi a reális ár? Ott kell lennie valakinek, vagy csak megmondom mit csináljon és kész?
Érdekelne a téma engem is.
A magam részéről, én biztosan olyan segítséget vennék igénybe, akinek már vannak referenciái az ismerőseim körében. Akit nem lehet leinformálni, abban nem is bíznék meg feltétlenül. Bárki állíthatja a hirdetésekben, hogy ilyen, meg olyan, és gyakran hallani a sok negatívumot később, hogy miért nem vált be a segítség. Nem vagyok előítéletes, és azt is elfogadom, hogy mindenkinek meg kell adni az esélyt, de amikor a magánszférámba engedek be egy idegent, akkor az egyáltalán nem mindegy, hogy kicsoda. Tanácsként ennyit tudok csak ajánlani.
Háztartási segitséget vennék igénybe, a jelentkezőt nem ismerem. Mire figyeljek, tanácsokat kérek
További ajánlott fórumok: