Albán bárány joghurtos mártással recept
Az Albán bárány joghurtos mártással hozzávalói:35- 40 dkg bárány
4 evőkanál vaj (1/2 stick)
2 evőkanál rizs
Só, bors
Joghurt mártás
1 evőkanál liszt
4 evőkanál vaj (1/2 stick)
2 -3 ek. joghurt
5 tojás
Só, bors
Az Albán bárány joghurtos mártással elkészítési módja:
a mártáshoz vajon megpiritom a lisztet,hozzákeverem a joghurtot, lisztet, sót,s legvégén a felvert tojásokat. A húst 4 db-ba vágom fel,besózom és borsozom , majd kevés olaj és vaj keverékén megpiritom . az elősütött húst kivajazott tepsibe rakom , a mártással leöntöm és letakarva készre sütöm .
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 0a6ce1d48d, 2013. febr. 27. 16:16
Az albán bárány joghurtos mártással elkészítési módja és hozzávalói.