Én ezt bemásoltam a kapott levélből. Tudom mindazt amit leírtál, az érdekelt volna, hogy van e bárki, aki megrendelte ezt és hasznosnak találta. Utánanéztem én is, ezt meg is értettem, de végül találtam egy ilyen étrendet, és ennek függvényében most már látom a lényeget. Köszönöm, hogy írtál :)
1. alacsony glikémiás indexű ételeket akármikor csinálhatsz, nem kell ahhoz semmi programot megrendelni. Egyszerűen a fehér lisztet lecseréled pl. teljes kiőrlésűre, vagy grahamre, a cukrot elhagyod, stb.
2. Az alacsony glikémiás indexű ételeknek sokszor ugyanannyi a tápanyagtartalma, így nem ehetsz belőlük akármennyit. Pl. egy sima sajtos pizza közel ugyanannyi kalória+ch+zsírtartalmú, mint egy tk. pizza
3. Az alacsony glikémiás index azért jó, mert nem emeli meg hirtelen a vércukorszintet, ebből következik, hogy nem leszel olyan hamar éhes tőle. Ez az egész lényege. Akkor honnan jön ez a marhaság, hogy annyit ehetsz, amennyit akarsz??
Sziasztok! Mostanában rengeteg levelet kapok egy nőtől, aki azt írja, hogy alacsony GI értékű ételekkel lehet fogyni úgy, hogy bármit ehetsz, ha tudod mekkora a GI-e az ételnek. Már legutóbb ilyen szinte ingyen ajánlotta ezt a dolgot, és nem is az ára zavar, inkább az, hogy nem hiszem én el az ilyen felsorakoztatott sikertörténetes sztorikat, mondhatni annyi ilyen átverésről olvastam-hallottam már. Az érdekelne, valaki kipróbálta e már, és ha igen, sikerrel járt-e? Köszönöm a válaszokat :)