Alacsony fiúról álmodozom. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Alacsony férfit akar valaki? Menjen Latin-Amerikába.
Alacsony magyar férfi vagy? Fúúú, hát az nem jó.
Rajtatok se megy el az úthenger se.
Tudom hogy 1 időben róla álmodoztál.
Egy 2017-es KSH felmérés alapján:
"a 15 év feletti népességben a nők átlagos magassága 164 cm és átlagos testsúlya 69 kg volt, míg a férfiaknál ez 176 cm és 83 kg"
Tehát a 170 valóban nem magas, csak nők esetén :)
"annyi alacsony novesu embert sehol mashol nem lattam."
a sok alacsonynak a cerkájuk is alacsony növésű?..-))
Hú te jó ég! Amikor alacsonyt írtatok én amúgy ilyen 150-160 centire gondoltam, hogy biztos azt tartjátok annak. A 170 szerintem már konkrétan magas, én amúgy a nők között az abszolút átlagot képviselem, 165 centi vagyok, szóval ehhez viszonyítva próbáltam kitalálni, hogy mi lehet amúgy nektek az alacsony, de bevallom, erre nem számítottam.
Szégyen, hogy van akinek ez kizáró tényező különben... Teljesen meg vagyok döbbenve.
Ne izgulj, én is megyek már mindenhol össze...
Töpörödöm...-)
a magasság ugye, az nem rajtunk múlik..-)
jó, jó, de én mindig kosaras akartam lenni..-))
a kedvencem a 75/B kosár..-)))
A mai mérés után 184 cm és 88 kg.
Mondjuk régebben is kb. ennyi voltam.
"Ezt az alacsony férfizást bocsi, de személy szerint én továbbra se érzem át."
Szavaiddal picit visszaadtad a hitemet önmagamban..-)
Most jöttem a dokitól, ahol megmérték a testsúlyomat és a magasságomat.
Még csodálkoztam is, hogy ez meg minek neki, de a nővérke megnyugtatott, hogy ezek alapvető adatok, csak ne izguljak. ,.)
Sajnos tudom, nekem nem kell bemutatni a nőket. Nőként is megdöbbentően sok olyan nővel találkoztam, akiknek a viselkedése nem 1-2 szituban, hanem konkrétan mindig vállalhatatlan volt. Ezért sajnos értem, miről beszélsz... Én magam is voltam sokszor ilyen, pl a vitakultúrámon sokat javítottunk a férjemmel, mikor ki merte mondani, hogy mi a gond, pedig megértettem és sajnáltam, el is kezdtem a témában kutakodni.
Ezt az alacsony férfizást bocsi, de személy szerint én továbbra se érzem át. Nekem ez irreleváns, de nagyon. Sose poénkodtam még alacsony férfiakon, és nem is nagyon érzékelem a kategóriát, mert nekem ez nem tűnik fel, konkrétan egy érdektelen dolog egy férfin számomra a magassága.
Egyébként akik ezt magukra veszik és magukba szállnak, hogy "jó, igaz, valóban nem jár nekem magas* pasi, mert kövér vagyok", azoknak pont épp elég önkritikájuk van már eleve. :)
*Ezt csak példaként írtam, amúgy én nem értem ezt a magasságfétist, nekem ez pl nem szempont, bár nekem a kövérség sem az. Nekem tényleg az a lényeg, hogy kedve legyen és humoros, legyen közös hobbink, tudjunk kapcsolódni. A külsőségek hosszabb távon (pár hónap után mindenképpen) teljesen érdektelenek.