Akit lehangol a szenteste...Téged miért? Mivel töltöd ilyenkor az időt? (beszélgetés)
ismerős így valakinek?
Karácsony, röviden.
Huszonnegyedike, kénefa, ráérmég, nemérrá, majdholnap, elválok, veszekfát, azjólesz, hogynézmárki, jakérem, akkorazt, mennyilesz, ennyitegyfáért, legyenöt, legyenötfél, legyenhat, jóleszazelső. Megyünknagyihoz, nemakarok, jönjézuska, minimaxkell, nagyimesél, minimaxkell, mosthagydabba, hozdamackót
, eléghárom, csókilonka, köszönjszépen, ilonkáéknakis, mér'nemköszöntél, nembajhabüdös, szálljbe, szálljki, ittanagyi, minimaxkell, hozjézuska. Hozdfelafát, holatalp, teraktadel, neménraktam, deteraktad, ottszok'lenni, deottnincs, merteraktadel, utálomakarácsonyt, elválok, megvanatalp, ugyeteraktadel, eltörtba*dmeg, menjteszkóba, félnégyba*dmeg. Holafűrész, szomszédnál, holaflex, szomszédnál, holaszomszéd, zalában, Qrvaanyját, aztlátogatja, pi*ábafával, kellafa, utlálomakarácsonyt, faragomkéssel, deneazzal, deazéles, kenyérvágó, eszünkzsemlét, hozzáltapaszt, úristen, azmégvárhat, bentvannézdmeg, ferde, ésmost, jobbradől, ésmost,mégmindig, ésmost, derondafa, anyád, anyámathagyjukki, teddleakést. Holadíszek, fentiszekrény, nincsottsemmi, másikszekrény, égőjó, tavalyvettem, nemégbazdmeg, pótizzó, azsemég, pi**ábaégővel, kellazégő, kontaktosvagymi, tedleakést, leszgyertya, leégaház, nemkellfűteni, szaloncukor, ötkilóvan, fasznakannyi, gyereknekkell, gömbdísz, szalmadísz, alufóliábandió, csengettyű, nincsencsúcsdísz, húzdráangyalt, fenyőttojik. Csomagoljál, tökpazarlás, akkorfőzzél, főzökpacalt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, csomagolok, holacellux, papíroknál, holapapír, díszeknél, nincskarácsonyos, nebaszki, vanboldogszülinapot, nebaszki, ráíromjézuska. Gyertekenni, minimaxkell, gyertekenni, mindjárt, gyertekenni, mindjárt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, nemszeretemahalat, pedigfinom, minimaxkell, nemjönjézuska, szeretemahalat, elsóztad, mosthagydabba. Teddfellemezt, minimaxkell, szentestenem, kiskarácsony, nagykarácsony, pásztorok, namitkaptál, nemlegó, nesirjál, legókell, fakocka, le-he-góó-kell, apaisezzel, nemeztkértem, nincsnemez, mondtamlegót, qrvadrága, neagyerekelőtt, nehisztizzél, feldőltafa, qrv*élet, égazégő, mondtamkontaktos, deszépnyakkendő, úgysehordod, akkorisszép, jóalánc, nemkellettvolna, pénznemszámít, ésalegó, kapszanyádtól, nesírjprücsök, szeretlek, énistéged!!!
Ne masoktol tegyuk fuggove egy nap szepseget.
Akar vannak korulottunk, akar nincs.
aki szuleik az egy nap meghal sajnos,ilyen az elet,en ferjem is fiatalon meghalt,de az elet nem all meg.
bocsi szuletik-et akartam irni
Nekem is van már családom, de karácsonyi hangulatom már sose lesz. Eleve azóta nem az igazi mióta apa meghalt, most meg már semmilyen.
Egyáltalán nem érzékeltem semmit abból, hogy közeledik a karácsony, ha nem lennének gyerekeim még fenyőfát se állítottam volna.
Nekem mostantól nem ünnep a karácsony. Alig várom hogy vége legyen.
Nálunk már plexi a beltéri ajtókban :)
Pedig apu üveges :DDDD
Dehogy haragszom! :)
Elhiszem,én is török-zúzok,így legalább minden le van cserélve korszerűre.Az asztalt már amúgy sem ártott lecserélni! :D
Nem hangol le a szenteste, de nincs már meg az a varázsa, amikor a fiam is kicsi volt, és tartottunk karácsonyt.
Ugyanolyan mint a többi nap.
Nekem 3 éve halt meg anyukám, apukám 15 éve. Anyukám halála óta nincs ünnep.
( pedig van családom, ha nem is nagy )
Vittem visza a konyhába,és földhöz vágtam....
Szét is tört a merevítője. :(
Én is ajtót szoktam csapkodni,de most az asztal volt a kezem ügyében.
Szétkaptál egy asztalt? Nem vagy semmi!
Bár én se vagyok piskóta, nálam az ajtó csapódik.
Szenteste?Hm... "Kissé" összekaptunk a férjemmel és a dühömnek az asztal lett az áldozata...Vehetek egyet a 2 ünnep közt. :(
Elég lehangoló volt.
Ez még nagyon friss.:(
Jól mondják, hogy kell legalább 1 év, de az sem elég sokszor.......nekem 1 év, 1 hónap, de még " sehol nem tartok ":(
Ez az első karácsonyom az anyukám nélkül.
5 hete veszítettem el...:( apumat lassan 10 éve...
Nem szeretem a karácsonyt.
Mert nincs köztünk akiket szerettünk de a szívünkben vannak most is.
Ez szomorúsággal tölt el.
Nélkülük üres a ház.....és a lelkünk is ....:(