Akiknek a második baba nehezebben jön össze... (beszélgetés)
Szia! Én is így jártam, a második babánk pont egy év próbálkozás után fogant meg a nyaralásunkon.
Tanárként dolgoztam akkor, és eléggé stresszes volt a munkahelyem. Legalábbis én erre fogtam. Amint elmentünk nyaralni, nem gondoltam se az idióta beszólogatós durva kamaszokra, se a hülye pletykás kollégákra, se a sarkamban járó fölényeskedő igazgatóhelyettesekre, (ez mind-mind kiakasztott és idegesített) és rögtön megfogant a bébi :)
Pedig előtte hőmérőztem, számoltam a napokat, vitamint szedtem, tényleg mindent de mindent megtettem! És mégse.
Csak azért írtam ezt le, mert látod nekem
munka tehetett róla, hogy nem sikerült.
Kedves Pettka!
Légy türelemmel.Nekem most 6 éves a kislányom.
Több ,mint öt éve szertnénk kistesót,tavaly összejött nagy örömünkre,de sajnos elvetéltem.
Még mindig reménykedünk,de már nem akarjuk olyan görcsösen,mert akkor tuti nem fog összejönni.
Kitartás,netek is előbb-utóbb összejön.
Szerintem még nincs okotok aggódni az első nekünk is a második hónapban fogant meg a második a negyedik hónapban a harmadik pedig két vetélés után másfél év múlva, neked már ritkábban van érett petesejted (legalábbis ezt szokták mondani.
szerintem türelem és nyugalom meg fog érkezni a kistestvér
Szia!
Három hónap az szinte semmi, csak azért tartod soknak, mert az első azonnal meglett. :)
Ne aggódj, ne izgulj, össze fog jönni. :)
További ajánlott fórumok:
- Akiknek nehezen jön össze a baba!
- Írjatok olyan regény, mese, színpadi alakokat, akiknek a neve összefonódott
- Első babára várók, akiknek mégse jött össze egyenlőre
- Akiknek még nem jött össze...
- Akiknek a második babája is császárral született/születik beszélgessünk!
- Akiknek az első missed ab után sikerült a következő babát kihordani, hogyan készültetek a második terhességre? tanácsok?