Akiknek 7 hónapos a babájuk! A tied mit tud/eszik..stb már? (beszélgetés)
Szia!
Az én kislányom 12-én volt 7 hónapos,de ő szinte csak anyatejet eszik,iszik.Még nem nagyon tud kiskanállal enni,de már régóta próbálkozunk vele,már sok mindent adtunk neki amit ilyenkor lehet,de a legtöbb mindig a ruháján kötött ki,visszaköpi:).
7 kg és 70 cm.Az alsó 2 foga már kibújt 1 hete.
Szia :-)
A fiam,Noel most hét és fél hónapos.
Kúszik, négykézláb áll, próálkozik a mászással is. Magától ül (ezt már körülbelül 1 hónapja), próbál mindent 'megszerezni magának'. Ha kétlábra állítom megtartja magát, persze úgy, hogy a kezét fogom (a 7 hónapos babáknál már szabad a teljes testsúlyát a lábán tartani).
Már lassan 1,5 hónapja elkezdtük a hozzátáplálást. Sokszor eszik bébikaját (üvegeset), de én is szoktam neki főzni. Eszi már az almát, krumplit, sütőtököt, banánnal próbálkozunk, barack és szinte mindegyik fajta bébiételt kóstolta már.
Szeret pakolni - mindent :D
- Noelt a combomra vagy a térdemre fektetem (fekszem a földön) és lassan felhúzom a lábaimat.
- emeld fel gyorsan, majd ereszd vissza, de közben mindenképpen figyeld a reakióját, mert a nagyobb lányom ettől nagyon megijedt, de Noel imádja.
- éneklek, zenéthallgatunk, beszélek hozzá, babajátékokkal játszunk.
További ajánlott fórumok:
- Írjatok olyan hírességeket, akiknek a személyneve és keresztneve kezdőbetűje megegyezik
- Első babájukat váró kismamák kérdései, válaszai, tanácsai
- Írjatok olyan hírességeket, akiknek a családneve női vagy férfi kereszt név
- Akiknek még nincs babájuk
- Nektek mit tud/eszik ..stb a 7-8 hónapos babátok?
- 26 éves anyukák, akiknek még kicsi a babájuk, beszélgessünk!