Akik örökbe fogadtunk, beszélgessünk /Vitamentes fórum/ (beszélgetős fórum)
Ma találkoztam egy növel aki örökbe fogadót egy kisfiút hosszasan beszélgetünk persze míg a kisfiú engedett .
Néztem néztem gyönyörű okos kisfiú s gondoltam milyen nagy szerencse érte mert jó helyre került .
Mikor haza jöttek a fiaim átöleltem és megpusziltam őket s tudom hogy ők is jó helyen vannak .
Nagyon sok dologról beszélgetünk szinte azonos problémáink voltak olyan jo volt beszélgetni kibeszélni és tapasztalni dolgokat ami minket érint
ezért jó ha össze fognak az örökbe fogadó szülök mert azonos gondjaink lehetnek s segélyhelyük egymást fogjunk össze
féltem mert igen akaratos
meg klasszul elsírom magam vagy sajnáljanak s rá jött hogy a papénál mamánál ez klasszul működik
na ezért mondtam hogy napközi otthonos iskolába iratom
sziasztok
elmúlt a karácsony s jőnek a minden napok
el kell mondanom rém büszke vagyok a fiamra mert szó nélkül gyakoroltunk írást olvasást matekot nagyon ügyesen megcsinálta a házit és a gyakorlást büszke vagyok rá
Szia!
Igen itt van Pápán nagyon sok öf.Nagyon szeretünk oda járni sokat beszélgetünk és jót is tesz!
köszönöm s üdvözlek
nálatok van örökbefogadó klub ,
szoktál járni ?
Szia Hangyika!
Mi 10 éve lesz holnap,hogy hazahoztuk Bálintomat,Ákink 7,Szaffikánk 2 éves!Tapasztalatom óriási!
Kedves örökbe fogadó szülök
Azért indítottam ezt a fórumot, mert szeretnék kérdezni olyan embereket, akik örökbe fogadtak mi volt a tapasztalatuk hogyan élték, meg hogy simult bele az életükbe ez a dolog .
Minden kérdésre és minden félelemre és kétnejűség beszélgessünk
Én 3 éve fogadtam örökbe két fiútestvért.
Igaz nem ecetre a nagyobbikat Júliusban a kicsit októberben
S most kaptunk a gyám hivataltól egy levelet, hogy szeretnének itt örökbefogadási klubot indítani én nagyon jónak tartom, a dolgot. Nálatok van ilyen? Szeretek járni? Vagy esetlegesen hülyeségnek tartod?
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Örökbe fogadtunk egy csivava kutyust és az lenne a kérdésem, hogy kötelező-e chipet rakatni?
- Babát szeretnénk, de most fogadtunk örökbe két kiscicát. Lehet baj belőle?
- Debreceni örökbabára/gyermekre várók / olyanok akik már örökbe fogadtak, gyertek beszélgessünk